На Тернопільщині проведено змагання з багатоборства кінологів

Поділитися

На базі Копичинської виправної колонії (№ 112) відбувся другий етап змагань з багатоборства кінологів установ виконання покарань на першість управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області.
У змаганнях взяли участь 5 молодших інспекторів-кінологів із своїми чотирилапими друзями, які продемонстрували практичні навики набуті в результаті оперативно-службової діяльності.
Учасники змагань, виборюючи звання кращого, демонстрували загальний комплекс підготовки, що включав в себе рухи службового собаки в русі та на місці за командою або жестом кінолога, комплекс спеціальної підготовки: робота по сліду, вибір речі, пошук стріляних гільз, обшук місцевості та затримання умовного злочинця, а також підготовку та фізичну витривалість під час подолання смуги перешкод.

За підсумками запеклої боротьби та результатами суддівських балів визначено призерів і переможця змагань: І-ше місце виборов прапорщик внутрішньої служби Чортківської установи виконання покарань (№ 26) Анатолій Томків та його розшукова собака «Багіра», ІІ-ге місце – прапорщик внутрішньої служби Збаразької виправної колонії (№ 63) Павло Середа та його службова собака «Діна», ІІІ-тє місце посів прапорщик внутрішньої служби Копичинської виправної колонії (№ 112) Томчук Василь та його молодий вихованець «Рекс».
Переможці змагань були нагороджені кубком, медалями та грамотами. Також завдяки обласній профспілковій організації жоден з учасників змагань не залишився без заохочувальних подарунків у вигляді спорядження для службових собак.

Тарас Івахів,
Головний спеціаліст відділу ОРНіБ
управління ДПтС України в Тернопільській області

17 14 12 4 2

Як тернопільський нардеп рятував коханця Юлії Тимошенко (відео)

Катастрофы в России уже нельзя избежать. Уезжайте и увозите детей!