На Тернопільщині шахраї полюють на своїх жертв поблизу банків

Поділитися

shaxraiУ тенета аферистів потрапила жителька села Ценів Козівського району. Шахраї виманили з рук жертви тисячу доларів.

Жінка приїхала у справах до міста Бережани, де в одному з відділень банку отримала чималий грошовий переказ. Та тільки-но покинула фінансову установу, як на вулиці до неї підбігли двоє незнайомців. Чоловік та жінка стали розповідати, як щойно на вулиці загубили чималу суму грошей, допитувалися, чи не привласнила жінка чужих грошей. Та розгублено пояснювала, що ніякої готівки не знаходила, навіть погодилася показати власну сумку і гаманець. Уважно роздивившись купюри, незнайомці віддали гроші жінці.

Однак, як уже як з’ясувалося згодом, шахраї спритно обміняли гроші на фальшиві купюри, виманивши таким чином в жертви тисячу доларів. Потерпіла звернулася за допомогою до працівників Бережанського райвідділу внутрішніх справ.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Зловмисників розшукують.

Камера спостереження у відділені банку зафіксувала шахрайку.

Придивіться уважно до фото, якщо вам що-небудь відомо про розшукувану, телефонуйте за номером (03548) 2-12-45 або 102 у будь-яке відділення міліції.

СЗГ УМВС

в Тернопільській області

На Тернопільщині не має поганих доріг?

Міграційна служба сприяє у виготовленні закордонних паспортів дітям учасників АТО