Ну що, виборча кампанія вже почалася?

Поділитися

578165_544785632227816_997995565_nІ не лише всякі псевдосоціологічні конторки з фейковими “опитуваннями” є індикатором початку (а вони вже з’явилися, якимсь чудом примудряючись “проводити” опитування в Києві за 2 дні). Ще один показник – абсолютно хамські публікації в ЗМІ, де з тебе роблять що завгодно (вірніше, те, що комусь треба). Чесне слово, інколи хочеться просто зовсім відмовитися давати будь-які коментарі, принаймні, по телефону і без попереднього узгодження. Ну от звернулися з з сайту “В час пік” (хто знає – чий це?) з проханням прокоментувати ситуацію з виборами мера в Києві. Я висловила деякі думки, сказавши на закінчення (цитую з публікації): «Но, все-таки, необходимо дождаться окончательного списка участников, чтобы понимать, есть у Кличко шанс стать мэром Киева во второй раз или нет», — резюмировала директор Фонда «Демократические инициативы». Тобто висновок очевидний – що поки ще нічого не ясно. І було це ще до рішення про союз “УДАРу” та БПП (бо ходили чутки про Гройсмана).
Натомість назва цієї публікації просто сенсаційна: “Бекешкина: У Кличко нет никаких шансов выиграть мэрские выборы”. Брехня повна!!! Я такого не говорила.
Автор публікації – такий собі “Виктор Белый” , втім, думаю, це “псевдо”.
Ну, і що з цим робити? Так що не ображайтеся, тепер з виданнями, яких не знаю – спочатку дивлюся, хто вони і що, цікавлюся репутацією, дивлюся, що за журналіст, і далі текст узгоджуємо. Скажете – специфіка професії вимагає оперативності. А нагло брехати – теж “специфіка професії”?

Ірина Бекешкіна, Фонд “Демократичні ініціативи”

Как доллар в России “упал” с 27 до 64 рублей

Як Сергій Притула поєднував корисне з приємним у Тернополі (фото)