Суд заарештував будинок та автівки Лавриновича

Поділитися

lavrinovichПечерський районний суд Києва наклав арешт на будинок та три автомобілі екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича. Про це УНН повідомили у Генпрокуратурі.

Працівники прокуратури клопотали про арешт майна О.Лавриновича із можливою подальшою конфіскацією майна. Також, у ГПУ повідомили, що згідно із законодавством, не зобов’язані інформувати О.Лавриновича чи його захисників про подібні клопотання до суду.

Суд наклав арешт на будинок екс-міністра, а також на автомобілі Land Rover Range Rover (чорного кольору, 2010 року випуску), Mercedes-Benz S 500L (чорного кольору, 2010 року випуску) та Peugeot 306 (білого кольору, 1996 року випуску).

Також розгляд клопотань у суді здійснювався без повідомлення власника майна.

7 серпня екс-міністр юстиції Олександр Лавринович вніс заставу розміром в 1,2 млн гривень.

Нагадаємо, 30 липня 2015 року Печерський райсуд Києва обрав міру запобіжного заходу для екс-міністра юстиції О.Лавриновича у вигляді тримання під вартою із можливістю внесенням застави розміром 1,2 млн грн. з одночасним покладенням на нього процесуальних обов’язків прибувати за викликом слідчого, прокурора або суду, не відлучатись із населеного пункту без дозволу цих осіб, повідомляти їх про зміну місця проживання та роботи, здати документи для виїзду за кордон на зберігання слідчому.

За останню добу на Тернопільщині – три наїзди на пішоходів

Як у Тернополі рятували собаку (відео)