У Тернополі активісти “Громадського руху “Народний контроль” взяли участь у братерській ході

Поділитися

У Тернополі активісти «Громадського руху «Народний контроль» разом із волонтерами, бійцями добровольчих батальйонів та Збройних сил України, їхніми родинами, взяли участь у Братерській ході, під час якої віддали шану загиблим Героям Небесної сотні та тим, хто поліг на сході.
До ходи приєдналися понад півтисячі жителів міста. Колона пройшла центральними вулицями Тернополя під бойовими прапорами батальйонів та стягами Майдану.

Голова «Громадського руху «Народний контроль» на Тернопільщині Олена Абакумова зазначила, що усім українцям необхідно об’єднуватися заради кращого майбутнього.
«Ми маємо об’єднуємося заради наших дітей! Адже хочемо, щоб вони жили в нормальній хорошій країні, щоб вони розуміли, що таке Україна, що означає державний стяг, герб, вишиванка!», – додала Олена Абакумова.

Зупинилася Братерська хода на площі Героїв Євромайдану, де напередодні громадські активісти самотужки встановили перший у місті пам’ятний знак Небесній сотні.
«У нас нема інших політичних цілей, аніж процвітаюча, незалежна держава. Це найважливіше, що має об’єднати усіх – не лише громадські організації і політичні рухи, а й громадян. Українці мають усвідомити, що ми – цільна нація», – наголосив активіст «Народного контролю» Володимир Бліхар.
«Українці мають єднатися, щоб показати всьому світу, що ми – сильна нація, ми – єдині як ніколи», – додав активіст «Народного контролю» Петро Жук.

18-річний киянин Паша Бумчик підкорив інтернет, показавши світові, як він катається у метро

Новый хит про Путина (видео)