У Тернополі горів ресторан “Скоріні”

Поділитися

indexУ  Тернополі 4 серпня о 22 год. 55 хв. в чотирьохповерховій торгово-офісній будівлі по вул. Сагайдачного, 1, у приміщенні ресторану “Скоріні”, на першому поверсі виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню по вентиляційним каналам на верхні поверхи. Про це  повідомляє прес-служба ДСНС.

“О 1 год. 55 хв. 5 серпня пожежу локалізовано та о 3 год. 04 хв., – ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено торгово-офісні приміщення на 3 і 4 поверхах та покрівлю площею 750 м2. Причина пожежі встановлюється. До гасіння пожежі залучалося 12 од. основної та спеціальної техніки та 80 чол. особового складу”, – йдеться у повідомленні.

***

Повертався опівночі додому. Став очевидцем.

Про пожежу.

Людських жертв немає. Проте офіційно коментарі з посадових осіб ніхто не дає. Кажуть, слід дочекатися висновків слідства і білого дня.

Близько 2.30 стало зрозуміло, що вогонь буде подолано. Богу дякувати житлові квартири пожежа оминула. Спілкувався з медиками, які перебували поруч. До них звернулось кілька мешканців похилого віку через погане самопочуття від пережитого. Пожежники до медиків не звертались.

Найбільше мешканців обурювало, що на виклик пожежники приїхали не раніше, ніж за годину.

Поширюються різні чутки, чому сталася трагедія. Говорять і про підпал, мотиви якого теж висловлюються різні. Найближчий з”їзд “Опозиційного блоку” в Тернополі, спалення документів та баз даних ПР, недавній конфлікт між доволі неоднозначними і впливовими особами та іскра з печі, адже на першому поверсі є ресторан.

Найбільше запитань виникають до місцевої ДСНС з наголосом: чому так довго їхали, чому не всі пожежні машини були з водою. Хоча слід віддати належне хлопцям, які боролися з вогнем. Вони справді викладались на повну.

Avis Wind

index6 index5 index4 index3 index2

 

Чому бізнес виступив проти прозорих земельних відносин у Тернополі?

Англійські клуби витратили півмільярда фунтів на трансфери футболістів