У Тернополі почали ремонтувати вулицю Дружби

Поділитися

1413461693_03Відрізок дороги від ресторану «Пекін» до зупинки на вулиці Дружби, ремонтують в Тернополі. Поки що рух транспорту там не обмежили. Проте, коли на цій ділянці дороги будуть стелити асфальт, то її на кілька годин перекриють повністю. Зробити це планують наступного тижня. Про час і дату комунальники повідомлять додатково.

– Ділянка нескладна, часткове перекриття забезпечує проїзд як громадського транспорту, так і приватного транспорту. Штанга контактної мережі влізається в межах робіт . Тому тролейбуси будуть ходити по звичному маршруту. Єдина буде складність під час асфальтування нижнього і верхнього шарів. Оскільки ділянка легка для асфальтування, відтак вулиця буде перекрита вдень на чотири-п’ять годин і не більше, – зазначив у ефірі каналу ТВ-4 начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міськради Олег Вітик.

Незручностей для тернополян не буде, кажуть комунальники. Про точну дату і час перекриття оголосять на сайті Тернопільської міськради. Загалом ремонт вулиці Дружби планують завершити до кінця наступного тижня. Далі розпочнуть ремонтувати Тролейбусну.

Тернопільські правоохоронці викрили збоченця, котрий знущався над малолітньою дівчинкою

Девушка вышла замуж за инвалида. Но на свадьбе её ждал большой сюрприз!