У Тернополі затримали на «гарячому» двох товаришів, які зважились на квартирну крадіжку

Поділитися

DSC_8688Сподіваючись на велику «здобич», 45-річний та 33-річним місцеві жителі вирішили проникнути до квартири, але, як наслідок, замість легкої наживи здобули можливість в черговий раз опинитись за гратами.
Об’єктом уваги зловмисників стала квартира масиву «Дружба». Домушники розраховували, що сезон літнього відпочинку гарантуватиме відсутність власників вдома. Нічого не підозрюючи вони розпочали відмикати двері. Налякані мешканці квартири зрозуміли, що у їх помешкання намагається проникнути злодій, тому не гаючи часу подзвонили до міліції.
Термінове реагування наряду групи затримання Управління ДСО на повідомлення, що надійшло по лінії «102», дало змогу держохоронцям завадити непроханим гостям розжитися чужим майном.
«Під час зовнішнього обстеження було виявлено відкрите вікно під’їзду, а на землі лежали спеціальні предмети для злому вхідних дверей, – розповідає капітан міліції Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області Микола Ковальчук. – Наряд групи затримання блокував вихід з під’їзду, не давши змогу злочинцям покинути місце події. Для з’ясування всіх обставин, затриманих доставили в Тернопільський відділ міліції».
Згодом, було встановлено, що всі матеріальні цінності в наявності. Постраждали лише вхідні двері і сердцевина замка. Затримані, наразі, перебувають в Теребовлянському ізоляторі тимчасового тримання. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від трьох до шести років ув’язнення.
Відтак, працівники Державної служби охорони ще раз наголошують: бережіть своє житло та майно від злодіїв!

DSC_8691

Предстоятель УАПЦ повів себе як Янукович: чому не відбулося об’єднання?

Будні волонтерської групи “Схід та Захід єдині”. Рейд 9-й