Закликаємо вас 23 серпня взяти участь у акції вшанування Державного прапора України

Поділитися

Влада боїться свободи в серцях набагато більше, ніж голодного бунту. Бо голодного можна купити, а вільного – тільки вбити.
Л.Гузар.

18257_1Шановна громадо!
Український народ не раз ставав оберегом української державності в той час, коли політики були нездатні це зробити. Здатність українців до самоорганізації, самопожертви заради суспільних справ дозволила нам залишатися українцями віками, зберігати нашу самобутність.
Так творилася військова демократія козацької держави, де простий хлібороб при потребі ставав воїном і захищав свою домівку, де всі важливі справи вирішували на зборах громади, а гетьман був лише старшим серед рівних. Так творився потужний економічний кооперативний рух початку 20-го століття, коли в умовах бездержав’я українці самі громадою будували школи, читальні, просвіти. Так творилася Українська повстанська армія, яка врятувала українців від повного винищення, заклала підвалини незалежної Української держави. Без генетичної здатності українців до самоорганізації ми ніколи б не мали УПА.
Революція гідності 2014, яка забрала від влади злочинців, добровольчі батальйони, які зупинили ворога і волонтерський рух, який відродив військо — це всі ті ж прояви нашої здатності до самоорганізації.
Українцям не потрібні партії, щоб любити і захищати свою землю. Нинішні партії — це клуби інтересів олігархів, які є далекими від потреб народу. Сьогодні нас знову намагаються розсварити. Очорнити добровольчий і волонтерський рух. Цього прагнуть ті, хто боїться народовладдя, хто боїться народ, хто хоче мати слухняну юрбу рабів.
Сьогодні, як ніколи важливо, показати, що ми єдині. Ми представники волонтерського руху, добровольчих загонів, автомайдану,самооборони і громада маємо спільні цілі і спільну мету — державу, де народ вирішує, як жити, де чиновник — це лише слуга. Від нашої єдності і демонстрації цієї єдності залежить, чи будемо незалежними, чи буде у нас держава без корупції з повагою до громадянина, чи ми повернемося до того, де були, а тисячі смертей патріотів виявляться марними.
Закликаємо Вас 23 серпня взяти участь у акції вшанування Державного прапора України, Незалежності України, Українського народу! Виявіть свою громадянську позицію прийдіть 23 серпня о 10-00 на Театральний Майдан у Тернополі та візьміть участь у спільній ході! Покажіть, що народ на стороні своїх захисників, на стороні справжнього народовладдя, на стороні самоврядної України!

Слава Україні!
Ігор Василів
“Автомайдан”

Катастрофы в России уже нельзя избежать. Уезжайте и увозите детей!

Як злодій вигнав злодія із Тернопільської міської ради