Живемо по-новому?

Поділитися

10653582_1473105252939269_6973727452834910907_nМинув рік. Змінився губернатор, змінився прокурор, а проблеми з виплатою зарплат та інших заборгованостей і відношення “великих” начальників до людей праці не змінилося, але ні, змінилося в гіршу сторону. В організаціях облавтодору за рік, що минув, звільнено більше двохсот працівників, служба автомобільних доріг відгородилася від людей решітками так, що до губернатора простіше потрапити.
Долі найактивніших учасників цих подій різні:
-проходять службу в українській армії;
-демобілізовані учасники бойових дій;
-звільнені з роботи;
-реорганізовані організації.
Директор облавтодору продовжує рахувати в вересні за травень, в грудні за липень…
Сьогодні 31 серпня 2015 року, а зарплата дорожникам виплачена за травень!?! І тільки вихваляння начальника служби автомобільних доріг про небачену кількість освоїних коштів в цьому році “освоювати” це вони вміють, а як вижити простим людям, як вчити дітей, як лікуватися, як оплачувати комунальні послуги, як жити???
Як керівник профспілкової організації Тернопільського райавтодору звертаюсь від імені членів профспілок до всіх контрулюючих органів, президента та прем’єр-міністра України.
Я не знаю чи змогла б путінська агітація посіятитаку зневіру та нелюбов до влади в серцях наших людей як це роблять чиновники, які перед Богом і Україною відповідальні за людей, над якими вони призначені Вами.

ДІЙТЕ!!!

Олександр Береза

Коротко про сьогоднішні події в Україні

288. 265. Рада виправляє помилку Президента