І знову про корупційний законопроект нардепа Олега Барни

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” оприлюднювала статтю про те, що чортківський нардеп Олег Барна разом Тетяною Чорновол хоче легалізувати активи Януковича 

Скандал в Україні розгорівся неймовірний.

Відомий журналіст Олексій Шалайський, який займається економічними розслідуваннями, описав цікаву ситуацію щодо цього законопроекту: “Забув описати свій вчорашній шок.
Випадково потрапив на півгодинну тусовку з кількох депутатів, ще кількох активістів, одного міністра і одного Волоха.
І от Волох (Карл!) раптом починає втуляти всім присутнім, що Закон імені Тані Чорновол – це прекрасно.
Нагадаю, Закон полягає в тому, що Генпрокуратура може конфісковувати все майно “попередників” без слідства, суду і доказів. Прізвища “попередників” називає сама Генпрокуратура.
Коротше, “непопадання в список” коштує дуже дорого. Ще коротше: через один Закон п”ять десятків людей забезпечує своїх внуків на віки вічні.
Я не знаю, чи в цих 5 десятків потрапляє Карл Волох. Може, в нього просто мозок так побудований, що йому подобається цей Закон.
Але я не про нього. Насправді в мене є питання.
Я так зрозумів, що загроза прийняття цієї хєрні існує насправді. І от не знаю, чи це зробити серію текстів-постів про це, чи це буде – боротьба з привидами? Витрачений час. І це те саме, що переконувати, що Яценюк не ходив на джихад?
Коротше, я в розпуці. Як казав Чернишевський: Шо дєлать?

601054_556730047707959_42343146_n

 

 

У Тернополі американський журналіст Сергій Лойко презентує свою книгу “Аеропорт”

Apple представила нові iPhone 6s та iPhone 6s Plus