“Народний контроль” висуває кандидатів у мери у чотирьох містах

Поділитися

Лідер “Громадського руху «Народний контроль», народний депутат України Дмитро Добродомов представив кандидатів від партії, які балотуватимуться на посаду міського голови  у чотирьох містах Івано-Франківщини: в Івано-Франківську, Коломиї. Косові та Бурштині.

В Івано-Франківську від  «Народного контролю» балотуватиметься керівник ГО «Стимул», підприємець Андрій Корнієнко.

kolomijenko

«В Івано-Франківську нема проблем, які не можливо вирішити. Маємо просто недолугість управління, в менеджменті, – переконаний Андрій Корнієнко. – Людям, які зараз керують містом, областю, не вистачає елементарного управлінського досвіду. Тому ми мали два виходи: або далі критикувати владу, або прийняти рішення і піти зсередини контролювати владний процес. Я переконаний, що разом із «Народним контролем» ми прийдемо до перемоги».

У Коломиї «Народний контроль» представлятиме депутат міської ради, координатор коломиян на Майдані в Києві Геннадій Романюк.

Геннадій Романюк (м. Коломия): ""Народний контроль" - це сила, яка слухає і чує людей"

««Народний контроль» – це перша партія, яка найбільш дотична до простих людей, яка спілкується з людьми, яка піднімає питання, які не хочуть піднімати інші партії. Всі звикли говорити гарні гасла, а працювати з людьми не дуже хочуть. Саме тому я  бачу велике майбутнє за «Громадським рухом «Народний контроль», – відзначив Романюк.

У  Косові за посаду міського голови від «Народного контролю» боротиметься Володимир Зузяк – учасник бойових дій на сході, лідер ГР «Активна громада».

zuzjak

«Разом із «Народним контролем» постараюся зробити все, щоб на нашу Гуцульщину, Косів приїжджало якнайбільше людей, адже  край має великий туристичний потенціал», – поділився планами Володимир Зузяк.

У Бурштині «Народний контроль» висуває підприємця Ярослава Корду.

Ярослав Корда (м. Бурштин): "Разом із "Народним контролем" оновимо владу"

«У Бурштині є багато болючих питань, але найбільше проблем у житлово-комунальному господарстві. Разом із «Народним контролем» хочеться оновити владу та змусити її не красти бюджетні кошти», – наголосив Ярослав Корда.

За словами лідера «Громадського руху «Народний контроль» Дмитра Добродомова, партія могла висувати кандидатів у мери й в інших містах Прикарпаття, але вони не відповідали критеріям, щоб претендувати на крісло міського голови.

«Для нас головне не кількість кандидатів, а можливість представити на виборах справді авторитетних людей, які здатні робити реальні речі, за якими нас будуть оцінювати після того, як ми переможемо на виборах», – підкреслив Дмитро Добродомов.

Зміни до Конституції: конкретика зради

Головою “Української Галицької партії” обрано Ігоря Велигана