Рекламні телесюжети про піар чиновників на крові не цікавлять тернополян

Поділитися

vladaЗа чотири дні лише троє осіб переглянули телесюжет про візит голови Тернопільської облради Василя Хомінця на Схід України. Це можна відкрито побачити на каналі ТТБ у ютубі.

Про цей візит було багато “рекламного шуму” чи не у всіх газетах. Але, якщо доля матеріалу у паперовій версії залишається загадкою: читали його, чи проігнорували, чи просто під курчаток постелили, то у цивілізованому світі статистика відкрита і демонструє “ху іс ху” і наскільки дивляться і читають політичного персонажа.

У рекламному сюжеті для голови обларади йдеться:”Василь Хомінець приїхав до Луганської області із гуманітарним вантажем для школярів та наших вояків. Збір цієї допомоги ініціювала Тернопільська обласна рада в рамках акції «Тернопільщина – дітям Донбасу». Було зібрано 20 тонн продуктів та усього необхідного для шкільного ранця, і для військовослужбовців на загальну суму майже 300 тисяч гривень. До акції «Тернопільщина – дітям Донбасу» долучилися тернопільські школи, підприємці, аграрії, представники влади та небайдужі тернополяни”.

Бібліотекарі створили етнографічну карту Тернопільщини

Відзначання симпатиків та благодійників групи «Схід та Захід єдині» на Тернопіллі