За добу під колеса автомобілів потрапило четверо пішоходів

Поділитися

dtpЧетверо пішоходів зазнали поранень під час дорожньо-транспортних пригод, що були зареєстровані на дорогах області 12 вересня.

О 18 годині 32 хвилини до чергової частини Тернопільського міського відділу міліції надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці 15Квітня, поблизу бару «Оріон». Було встановлено, що 22-річний водій автомобіля “МІТСУБІСІ”допустив наїзд на тернополянина, 1970 року народження, який здійснював перехід вулиці поза межами пішохідного переходу. Пішохода  із переломом лівої гомілки госпіталізували до реанімаційного відділення першої міської лікарні.

О 20 годині 50 хвилин поступило повідомлення про наїздь на пішохода на автодорозі «Тернопіль-Броди» в селі Чистилів Тернопільського району. Водій автомобіля «ВАЗ 2106», рухаючись в напрямку Тернополя, допустив наїзд 25-річного місцевого жителя, який зі слів водія, раптово вийшов на проїжджу частину дороги. Потерпілого доправили до нейрохірургічного відділення Тернопільської університетської лікарні

О 21 годині 55 хвилин надійшло повідомлення до Тернопільського райвідділу міліції про наїзд на пішохода на автодорозі « Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» поблизу ресторану «Галицький замок». Водій автомобіля «ВАЗ 2101» рухаючись в напрямку Тернополя допустив наїзд на 47-річного пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги. З численними травмами пішохода госпіталізували  до реанімаційного відділення. Тернопільської університетської лікарні.

О 22 годині 34 хвилини на телефон міліції «102» надійшло повідомлення  від чергового лікаря Тернопільської обласної дитячої лікарні, що до них за наданням медичної допомоги з переломом правого передпліччя, ссадинами обличчя та правого коліна звернувся 14 – річний тернополянин.  Правоохоронці встановили, що вказані травми хлопець отримав під час переходу через вулицю Купчинського на зелений сигнал світлофора в межах пішохідного переходу. Наїзд на нього скоїв 60-річний водій автомобіль “ВАЗ-2105”.

Усі автопригоди внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

Депутат-регіонал вбив пішохода (фото)

У Верховній Раді хвойди нардепів лякають журналістів записом в АТО