13 жовтня відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про Степана Стефурака, студента Тернопільського технічного університету імені Івана Пулюя

Поділитися

stef13 жовтня 2015 року відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про Степана Стефурака, студента Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, бійця Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», який героїчно загинув 22 вересня 2014 року, беручи участь у захисті підступів до Донецького аеропорту.
Початок заходу о 12.30 год в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя (вул. Руська, 56, навч.корпус №2).
Степан Стефурак, уродженець Івано-Франківщини, восени 2012 року став студентом Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя факультету економіки та підприємницької діяльності за напрямом підготовки «Фінанси і кредит».
На першому курсі навчання Степан Стефурак прийняв посвяту у козаки та став членом обласного осередку ВГО «Українське Реєстрове Козацтво». У грудні 2013 року під час Революції Гідності був активним учасником Самооборони Майдану Тернопільщини, охороняючи вночі громадський порядок, а зранку приступаючи до занять в університеті. Пізніше вирішив допомагати протестувальникам на Майдані у Києві. Навесні Степан став добровольцем «Правого сектору» Тернопільщини, а влітку 2014 року – проходив військовий вишкіл, готуючись поповнити лави Добровольчого Українського Корпусу у зоні АТО. У вересні 2014 року Степан розпочав новий навчальний рік, вирішивши змінити стаціонарну форму навчання на заочну. А вже 22 вересня загинув у селі Піски Донецької області.
Активно відстоюючи свою громадянську позицію, будучи патріотом рідної землі, Степан Стефурак вчинками підкріплював свої прагнення до вільної, неподільної та економічно розвиненої України. Він не лише зі зброєю у руках захищав суверенітет країни, а й сумлінно навчався, щоб стати добрим фахівцем і в майбутньому долучитися до розбудови європейської України. Та не судилось…

Казино Вулкан – фейерверк положительных эмоций

Українська галицька партія в Тернополі фінансується регіоналами?