Чи довго прокурор Мартинюк “в кріслі втримається”?

Поділитися

Враховуючи повну бездіяльність прокуратури Тернопільської області під керівництвом новопризначеного Мартинюка вирішили дещо йому нагадати та освіжити його коротку пам’ять. В серпні місяці обласний прокурор власною персоною приїхав в м. Кременець для проведення “особистого прийому громадян”. В жовтні ГО Народна Рада Кременецького району відвідала Мартинюка в його власному кабінеті. А тепер звернемо увагу на певні моменти цих двох відеороликів та чи то брехливість, чи то забудькуватість генпрокурора Тернопільської обл. Мартинюка.
На першому відео на 16хв йому чітко вказується на надання відповіді його підлеглим заднім числом. Спочатку він говорить, що “в нас так робиться”, потім зрозумівши, що сказав дурницю незграбно виправдовується.
На 33хв йому чітко підсумовуються порушення, які вчинив Гібський, за які він так і не поніс відповідальності.
На 35 хв. Мартинюку розповідають про те, що Гібський проводив перевірку по не законно встановлених торговельних точках на проїжджій частині дороги. Вказується, що кіоски так і залишились стояти на проїжджій частині дороги, хоча на той час в прокуратури і вистачало повноважень.
На 37хв. Мартинюк власноручно записує про необхідність проведення перевірки по факту проведення перевірки Гібським. В той же час на другому відео на 14хв.50 сек. Мартинюк клеє з себе повного ідіота та нічого не може пригадати.
Ну а вершиною ідіотизму є 12 хвилина другого відео в кабінеті Мартинюка, де присутні його два заступники. Трьом прокурорам відомо, що Яськевич М. працює з підробленим дипломом, про що отримана офіційна відповідь. Ці три “прокурори” в оди голос радять громадській організації звертатись з цим питанням до тих, хто її призначав на посаду. Ці три …… настільки втратили страх та відчули безкарність, що забули, що їхнім прямим обов’язком в даній ситуації є ініціювання відкриття кримінального провадження по факту підробки документів. А це вже бездіяльність з ознаками корупції. Пане Мартинюк — ми допомогли Гулкевичу, можемо допомогти і Вам.

 Народна Рада

P.S. На сьогоднішній день Яськевич М. з посади звільнено, але по “підробці” справа так і не відкрита. Пройшло три місяці з моменту приїзду Мартинюка в Кременець — жодна з справ не доведена до логічного завершення

Відмітка “х…й” напроти прізвища кандидата дозволила йому виграти вибори

Тернопільські студенти-медики запрошують на АРТ-терапію