Прес-конференція керівника партії «Правий Сектор» А. Шараскіна щодо майбутніх виборів

Поділитися

Сьогодні об 11:00 відбулась прес-конференція керівника Політичної партії «Правий Сектор» Андрія Шараскіна (друг «Богема») для ЗМІ Тернопільщини щодо питань по майбутніх виборах.

Позиція НВР «Правий Сектор» щодо виборів, підтримки окремих політичних партій та кандидатів у депутати, є незмінною, і вже була висвітлена у різних засобах масової інформації. НВР «Правий Сектор», зокрема і політична партія «Правий Сектор», не підтримує на виборах по всій Україні жодного з кандидатів і політичних партій. Позиція НВР «Правий Сектор» щодо виборів була чітко визначена і окреслена керівником НВР «Правий Сектор» Тернопільщини Василем Лабайчуком.
Дана позиція є незмінною, послідовною, єдиною та такою, що виконується насправді.
Перші провокації та маніпуляції свідомістю українців з даного питання відбулися декілька тижнів тому від партій «Укроп», «Свобода» та інших політичних сил, які отримали негайну відповідь на дані провокації від керівництва проводу та руху загалом. Щодо ситуації яка зараз відбувається на Тернопільщині, тут потрібно не плутати та розмежовувати поняття подяки і вдячності від підтримки на виборчих перегонах.
Провідник НВР «Правий Сектор» Дмитро Ярош особисто говорив, що він дякував і дякуватиме усім хто всіляко допомагає добровольцям, та добровольчому руху, постійно чи час від часу, але просив би розмежувати вдячність і особисту подяку від будь яких маніпуляцій на виборчих перегонах.

На Тернопільщині така прикра ситуація з використанням символіки НВР «Правий Сектор» та зображення провідника НВР «Правий Сектор» Дмитра Яроша трапилась з кандидатом у народні депутати Володимиром Бліхарем, батько якого лікував в обласній лікарні наших бійців та про що були якнайкращі відгуки зі всієї України,
та Михайлом Ракушняком, який сам неодноразово допомагав як і Добровольчому Українському Корпусу та іншим добровольчим формуванням, так і Збройним Силам України.
Ситуація з майбутніми виборами є надзвичайно складною, проросійські сили бажають реваншу шляхом фальсифікації виборів і захоплення влади на місцях у нашій країні. Зокрема активістами заблоковано типографію в Маріуполі, що належить Ахметовому, де друкувались бюлетені. Сьогодні в Маріуполі збирається Майдан, також багато активістів поїхали на Київ з метою не допустити будь-яких фальсифікацій на майбутніх виборах і як наслідок приходу до влади на місцях проросійських сил. Для досягнення даної мети у Маріуполі об’єднались усі громадські організації та політсили, окрім, звісно ж, «Опозиційного Блоку».
Силові підрозділи НВР «Правий Сектор» уже забезпечують безпеку та недопущення провокацій щодо активістів, що виступили проти реваншу минулого режиму у Маріуполі.

Схожа ситуація зараз у Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, Харкові та Одесі . Мета перефарбованих «регіоналів» – це повністю промосковський реванш, який має бути здобутий за допомогою легітимних виборів. Таким чином, вони абсолютно безкровним методом здобудуть ті омріяні території нашої держави, які Москва бажає бачити під своїм протекторатом. Алгоритм протидії простий – це повстання громади та об’єднання усіх проукраїнських сил, як це сталось у Маріуполі, на боротьбу. Зараз визначальний час для нашої держави, і тому, якщо ми проґавимо даний момент, війна на Сході нашої держави затягнеться.

Також друг «Богема» дав відповідь на запитання щодо ситуації з референдумом, який ініційований НВР «Правий Сектор».
На фоні майбутніх виборів, маніпуляцій партій та окремих осіб з питання виборів, референдум втрачається у загальному інформаційному потоці.
Всеукраїнський референдум обов’язково відбудеться. Вже спланований з’їзд НВР «Правий Сектор» з питання організації та проведення референдуму, який відбудеться одразу після виборів. Також зараз політичною партією «Правий Сектор» і НВР «Правий Сектор» готується база законопроектів, що будуть вноситись у Верховну Раду України. Метою яких є зміна системи влади, здійснення революції без кривавого бунту за підтримки місцевих громад, та виконання тих завдань, які перед собою ставив Майдан.

Після поразки на виборах мер Тернополя готується втікати в Іспанію (фото)

Тарас Пастух підпадає під люстрацію як чиновник Януковича (відео)