“Простіше проголосувати, ніж бути на Майдані знову!” – закликають тернопільські підприємці

Поділитися

vybory_3Громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля» – аполітичне об’єднання підприємців, які після подій Майдану та Революції Гідності об’єдналися, щоб разом протистояти системі, відстоювати свої права та долучатися до позитивних змін в державі. 25 жовтня вони усі, без сумніву, ідуть цілими родинами на виборчі дільниці. Адже вірять в силу свого голосу і не знімають з себе відповідальності за те, що відбувається в країні.
– Вибори є одним із законних методів змін. Тому закликаю усіх використати цю можливість, прийти на вибори та свідомо проголосувати, – каже голова Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля» Олександр Бораковський.
Члени Спілки вірять, що кожен голос може стати вирішальним і сподіваюся, що ті депутати, які будуть обрані тернополянами, справді хочуть змінити наше рідне місто на краще. «Йдемо, бо нам не байдужа доля міста», – в один голос кажуть члени «Ради бізнесу Тернопілля».
Ігор Гирила:
– Чомусь всі звикли ображаться на владу, бо вона нічого не робить. Але ж ми самі її обираємо! До свого вибору потрібно підходити обдумано і не купуватися на обіцянки. Не знімайте з себе відповідальності за долю країни!
Олег Мельник:
– Сотні людей гинуло на Майдані, десятки сотень – на Сході, щоб змінилося наше життя, аби в безпеці було наше майбутнє. Ми не можемо нехтувати такими жертвами! В українців є одна біда: ми вимогливі до когось, не бачачи власних недоліків. А саме з цього й потрібно починати змінюватись. Одне з гасел Майдану: «Ти краплинка, яка формує океан», тож нехай голос кожного з нас буде тою частиною могутнього океану, який формуватиме краще майбутнє.
Олександр Льотковський:
– Людям не треба мерзнути і вмирати на Майдані чи на війні – треба просто зробити те, що не вимагає ніяких зусиль! Лише прийти і поставити «хрестик»…
Ярослав Колодій:
– Мені подобається фраза відомого американського філософа Вільяма Джеймса: «Коли необхідно зробити вибір, а ви його не робите, – це теж вибір». Щоправда, я б її дещо перефразував: «Коли необхідно зробити вибір, а ви його не робите – це теж вибір, але вже не ваш»… Памятайте, простіше проголосувати, ніж бути на Майдані знову!

Масові порушення зафіксовано на дільниці 154 у Тернополі

Явка виборців у Тернополі є рекордно низькою