Редакція інтернет-газети “Про все” сподівається, що тернополяни не дадуть себе обдурити

Поділитися
33
НЕ РЕАГУЙТЕ НА ТРОЛІВ У СОЦМЕРЕЖАХ, ПІДЛАБУЗНИКІВ-ЧИНОВНИКІВ І ЗАПРОДАНЦІВ ЖУРНАЛІСТІВ!

У Тернополі зі всіх шпальт газет прихована реклама переконує, що діючий міський голова Надал переможе у першому турі. Нині не має ЖОДНОЇ паперової газети, яка б критикувала мера не через політичну заангажованість, а по суті. Із майже сотні сайтів лише на пальцях однієї руки можна перерахувати дійсно незалежні веб-ресурси, які не “лягли” під владу.

Злагоджена рекламна кампанія мера Тернополя створила ілюзію, що за нього готові проголосувати у першому ж турі більшість краян.

Журналіст інтернет-газети “Про все” три тижні робив власне опитування у громадському транспорті, на ринку, на стадіоні під час гри у футбол, в гостях у друзів, біля під’їздів будинків на всіх масивах нашого міста і з 2600 опитаних не знайшов ЖОДНОЇ ЛЮДИНИ, яка б сказала, що буде чи хоче голосувати за мера Тернополя Сергія Надала. Ні за ремонти доріг, ні за бруківку чи ефемерний парк здоров’я НІХТО не виявив бажання проголосувати. На провокуючі питання про “блага від Надала” тернополяни лише сміялись або відмахувались. Це було надзвичайно приємно чути.

В інтернет-опитуванні за кого ви готові голосувати  25 жовтня на виборах за посаду міського голови Тернополя – із 1812 користувачів, які проголосували -290 боти (штучно накручені голоси), які  “голосували” за Надала після опівночі і до 6 ранку. В останні тижні ми спеціально не відчищали їхню кількість, щоб продемонструвати тернополянам весь механізм афери – одурманування цілого міста за шалені кошти, які були вкрадені у громади файного міста. Реальний рівень підтримки Надала -7% за даними інтернет-опитування.

Якщо ви маєте бажання не прийти на вибори, бо й так нічого не зміниться, то знайте, ви таким чином голосуєте  за Надала, який зацікавлений у якомога меншій кількості виборців, які вміють думати.

25 жовтня обов’язково покличте з собою сусідів на вибори, родину, яка мешкає поруч з вами. Розкажіть їм про інших ДЕСЯТЬ кандидатів на посаду. Перегляньте на дільниці хоча б біографії кандидатів, якщо не знаєте жодного.  Напевно, серед них точно знайдеться один, два чи три, які є порядними людьми.

Проголосуйте за одного з них, підтримайте їх, навіть якщо вони здаються непрохідними.

Якщо ми всі будемо байдужими, команда Сергія Надала “намалює” собі перемогу у першому турі і продовжить грабувати Тернопіль.

Завдання тверезомислячих тернополян – не допустити Надала у другий тур, щоб в ньому змагались два дійсних авторитетних тернополянина.

Поширте, будь ласка, цей текст в соцмережі, роздрукуйте на роботі, дайте почитати друзям.

Не дайте Тернополю втратити шанс нормально розвиватись у цивілізованому руслі!

Правда переможе!

 

Скандальне відео з останньої сесії Тернопільської облради

В казино Вулкан вас ожидает уникальная коллекция игровых слотов на любой вкус