У Тернополі повісили на грушці кандидата в депутати (фото)

Поділитися

gevko4На масиві “Дружба”, що у файному місті, на окрузі номер №5, що біля школи №16, змагаються аж 18 кандидатів в депутати до Тернопільської міської ради. Достойників є чимало, агітувати за них не будемо. Проте й придурків також вистачає. Від партії “Самопоміч” балотується Віктор Генсерук. Чоловік, напевно, не дурний, раз працює начальником відділу комп’ютеризації педуніверситету. Але набрав собі в команду якихось ідіотів, які порозвішували його портрети на всіх слупах. Старші люди дивуються, що то за кандидат на слупі. Один пенсіонер навіть запевняв автора цих рядків, що це конкуренти так пакостять. Ми ж переконували дідуся, що це такий рівень культури…

Проте, агітатори з Блоку Петра Порошенка вирішили переплюнути в дурощах мастурбаторів самопомічців і повісили на грушці свого кандидата – Володимира Гевка.

-Кандидата економічних наук – тай на грушку?,- здивовано перепитують одна одну пенсіонерки з Бульвару Просвіти. Невже той політик не може до нас прийти, перед тим розклеїти оголошення на під’їздах з анонсом?

gevko2Звичайно,  краще, щоб усі кандидати прийшли в один день, на певну годину. Виступив кожен по 5-10 хвилин і хто зацікавив людей, відповів на питання… Розуміють усі. що безгрошівя. не кожен має копійку на статті в газетах чи годинні телеефіри.

12115747_10205074832290769_4037036712845444206_nА так, висіти на грушці чи стовпі – якось не солідно.

Голосуй за велосипед

Бесплатные игровые автоматы 777