У Збаразькій виправній колонії було “Свято осені”

Поділитися

S2480131«Свято осені» у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63)

«Осінь дарує нам спокій і умиротворення. Жодна пора року не дарує нам стільки краси» – такими словами розпочалося «Свято осені» у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63). В програму заходу було включено кілька етапів, а саме: конкурс – «Осіння красуня», виставка композицій на тему: «Осінні дарунки осені», конкурс тематичних стінгазет та конкурс «Коса-краса!».
S2480107Конкурс «Осіння красуня» приємно здивував красою власноруч пошитих суконь та захистом учасниць даного етапу. Оригінальні, цікаві, захоплюючі, неординарні костюми підготували засуджені жінки. Це був показ сучасної осінньої моди, що приніс багато естетичного задоволення засудженим, гостям та працівникам установи.
«Останні дарунки осені» – під такою назвою відбулася друга частина свята. Автори витворів не обмежилися лише овочами і квітами, але й втілювали ідеї та образи у композиції, використовували кору дерев, фрукти, шишки, гарбузи. Роботи вразили різноманітністю та креативністю.
Одночасно відбувся конкурс «Коса-краса!» – мета якого заплести незвичайну косу, оскільки жінкам завжди хочеться внести в свій образ щось нове, тим більше вже кілька років поспіль коса є модним трендом і виглядає елегантно та стильно. Гарні варіанти заплітання коси показали жінки відділень СПС № 9, 6 та 3, які створили зачіску для побачень, офісу, вечірки. Пораділи разом за кожну посмішку, здивування і захоплення чарівністю і красою.
S2480061Завершальним етапом стала оцінка – тематичних стіннівок, які барвами фарб підкреслювали найпрекраснішу пору року. Також звучали українські пісні та власні твори.
Дане дійство згуртовує засуджених та викликає в їхніх душах радість і почуття прекрасного.

Людмила Леськів,
заступник начальника установи із СВПР
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

S2480051 S2480041 S2480004

У Тернополі їздить автобус з агітацією політичної партії “Воля”

Вибори на Тернопільщині: сумно аж за край