За ніч в Тернополі викрадено два автомобілі

Поділитися

autozlodiyiДва повідомлення про незаконні заволодіння автомобілів зареєстрували правоохоронці Тернополя 12 жовтня.

О 8 годні надійшло повідомлення від жителя Тернополя з вулиці Київської 7Д про те , що в період часу з 18 години 11 жовтня до 7 години 30 хвилин скоєно незаконне заволодіння його автомобіля «Мітсубісі пажеро», який знаходився в дворі будинку без нагляду.

О 10 годині 50 хвилин поступила подібна заява від жителя Тернополя з вулиці Вишнівецького 3, про зникнення автомобіля «Тойота кемрі», 2008 року випуску, сірого кольору, державний номерний знак ВО6351ВВ, який також знаходився в дворі будинку без нагляду.

Дані факти засвідчують, що однією з причин викрадення було недбале ставлення власників до умов зберігання автомобілів, їх викрали в нічний час від будинків за місцем проживання власників, а чи не простіше було б залишити свої автомобілі під охороною на автостоянці чи гаражах.

На даний час проводяться заходи щодо розшуку викрадених автомобілів. Великою допомогою у розкритті незаконних заволодінь транспортних засобів може стати інформація від людей, які можливо бачили даний автомобі, знають про місце його перебування. Працівники Державтоінспекції будуть вдячні будь якій інформації, яка допоможе у розшуку викраденого транспорту.

Звернутися можна за телефонами: обласна автоінспекція – 27-12-40, 52-47-38 , або телефон міліції 102.

Додаткові “сюрпризи” Хелікса

Кліп про депутатів та виборців зробили “Брати Гадюкіни” (відео)