7 грудня Андрій Любка вирушає з “Карбідом” до Тернополя

Поділитися

Загальна захід30 листопада стартує друга частина всеукраїнського туру на підтримку нового роману прозаїка і поета Андрія Любки «Карбід». Він відбувається у рамках проекту «Мережа», ініціатором якого є команда Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ.

Протягом листопада Андрій Любка відвідав північ, південь, центр та схід України (в тому числі побував у 4 прифронтових містах). У грудні письменник завітає на захід України. Загалом тур охопить близько 30 міст, в кожному з яких відбудеться два заходи: прес-конференція та літературно-дискусійний вечір.

Програма туру:
30.11. – м. Чернівці;
01.12. – м. Хмельницький;
02.12. – м. Вінниця;
03.12. – м. Житомир;
04.12. – м. Острог;
04.12. – м. Рівне;
05.12. – м. Луцьк;
07.12. – м. Тернопіль;
08.12. – м. Івано-Франківськ;
09.12. – м. Львів.

«Мережа» – це проект, що охоплює всю територію України та має представників у 28 містах (серед них 20 – обласні центри), які займаються менеджментом літературно-дискусійних майданчиків на місцях. Протягом найближчого часу ми плануємо організувати ще декілька турів усіма містами мережі за участю письменників, з якими співпрацюємо, а це: Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Катерина Бабкіна.

Уповноважена з прав людини Валерія Лутковська прийме тернополян

Волонтери збирають інформаційні війська України