Чи “нагне” депутат Андрій Шкула заступника мера Тернополя?

Поділитися

shkylaСхоже, єдиним депутатом з “яйцями” у фракції “Самопомочі” у Тернопільській міській раді є Андрій Шкула. У Фейсбуці він оприлюднив цікавий пост:”Обіцяв інформувати про цікаві і не дуже події в ТМР. Наразі є цікава інформація щодо моєї постійної комісії (земельна комісія). Вчора оргвідділ міської ради повідомив, що переше засідання сьогодні, о 15 годині. Спланував день, зустрічі, попросив відгул на годинку. Сьогодні повідомили, що на годину пізніше буде зустріч. Чому? Тому, що захотів бути присутнім на комісії заступник міського голови, але на 15 йому не виходить. Це добре, що він захотів, навіть дуже. Але варто було б заступнику міського голови підлаштуватися під п’ятьох депутатів, а не підлаштовувати п’ять депутатів під себе… Цікаво, а всі новообрані депутати розуміють, що вони депутати?”.

Андрій працює журналістом у редакції газети “РІА+”. Там він неодноразово оприлюднював резонансні розслідування про зловживання владою чиновників найвищого рангу у Тернополі.

Андрія Шкулу обрали депутатом міської ради на місцевих виборах. Він увійшов до складу постійної комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі. Головою комісії є бютівець Андрій Артимович. Він же очолює бютівську фракцію, яка лягла під мера Сергія Надала. Тому такі “коники під заступників мера” будуть, прогнозуємо постійно. Для чого владі “опозиційні вуха та очі” на комісії?

Хіба гриценківець Любомир Балук та Володимир Бліхар з “Народного контролю” спроможуться відстояти цивілізовані правила роботи комісії: публікація анонсу засідання комісії, оприлюднення порядку денного та проектів рішень, які розглядатиме комісія. Про безкоштовну-онлайн-трансляцію в інтернеті засідання навіть не згадуємо. Це ж за кілька таких засідань бютівців, порошенківців та свободівців можна буде садити до буцегарні.

Невже бютівець-священник Володимир Гринда піде на обслуговування влади?

Входять у комісію також свободівець Роман Навроцький, порошенківка Ліна Прокопів, радикал Тарас Серетний. Більшість голосів для прийняття вигідних Надалу і його шайці банді команді рішень забезпечує Артимович.

Коли платники першої та другої групи єдиного податку зобов’язані змінити систему оподаткування

Ляшко втратив жіночий електорат від 40 до 50 років (відео)