ДТП на Тернопільщині: перешкодою водіям на автодорозі стали дерево та стіна

Поділитися

Не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з деревом водій автомобіля “Мітсубісі”. Аварія трапилася 9 листопада у Тернополі близько 14.00 на вулиці Текстильна, поблизу АЗС “Укрнафта”.

 В результаті аварії водія із закритою черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями доправили в другу міську лікарню. Чоловіка не госпіталізовували.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Кременеччині. Повідомлення про подію у місцевий відділ поліції надійшло о 23.20. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій мотоцикла “МТ” – мешканець села Іква, не впорався з керуванням та в’їхав в стіну. Внаслідок удару двадцятидвохрічний юнак отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Кременецької райлікарні.

Триває слідство.

Сектор комунікацій

Головного управління

Національної поліції

в Тернопільській області

Як затримання Геннадія Корбана перетворилось на мексиканський серіал в ефірі ТСН каналу «1+1»

У Нью-Йорку провели перший офіційний політ з “літаючим рюкзаком” (відео)