Грибники в італійському лісі знайшли живим іспанського лікаря через 20 років після зникнення

Поділитися

051169641b442276f7a98da29d873724Іспанського лікаря знайшли живим у лісі італійської Тоскани через 20 років після зникнення. Два тижні тому 47-річного Карлоса Санчеса Ортіз де Салазара зустріли з брудним обличчям і величезною бородою двоє грибників. Карлос Санчес Ортіз де Салазар був знайдений “з брудним обличчям і величезною бородою” у лісі в Тоскані два тижні тому. Його знайшли дві людини, які збирали гриби.

Їм він показав свій паспорт, а також сказав: “Я іспанець, мене звуть Карлос, і я живу тут з 1997 року”. Він додав, що не хотів жити серед людей, але тепер йому треба буде піти з лісу.

Мабуть, чоловік залишив свій будинок у Севільї в 1995 році через глибоку депресію. У 2011 році його офіційно оголосили мертвим, так як не було ніяких даних про те, де він знаходиться.

Його сім’я вже спробувала знайти Карлоса в лісі, але той знову зник. Батьки, глянувши на фото в паспорті, підтвердили, що це саме їхній син. “Ми поважаємо його рішення і його свободу, але ми не підемо, поки не обіймемо його знову, навіть якщо це буде в останній раз”.

На численні прохання глядачів Наталія Фаліон та гурт “Лісапетний батальйон” у Тернополі

15 листопада у Борщеві фінал кубка району