Курс біткоіна різко виріс через нову піраміду МММ у Китаї, створеної Сергієм Мавроді

Поділитися

bitcoinВчора відбувся різкий стрибок курсу віртуальної валюти біткоін. Вона подорожчала на 20% і сягла рекордних показників за останній рік, пробивши позначку $490.

За інформацією газети Financial Times, стрибок пов’язаний з активністю в Китаї учасників «соціальної фінансової мережі» МММ, керівником якої є росіянин Сергій Мавроді. Який раніше був засуджений за шахрайство, як засновник МММ, класичної фінансової піраміди, яка діяла на пострадянському просторі.

За даними видання, для того, щоб стати новим членом МММ, необхідно було придбати біткоіни. Потім їх треба було відправити іншим учасникам мережі в якості взаємодопомоги. В обмін учасникам обіцяли щомісячний дохід у 30%, а також бонуси за залучення нових клієнтів або розміщення рекомендацій в інтернеті.

«Сьогодні, 31 жовтня, я отримав 20% вигоди і бонусів, які в цілому склали $7,75. Я дійсно переконався у величі 3М і чесності всіх учасників», – наводить видання повідомлення одного з сотень таких учасників МММ з Китаю Вен Цяна.

Видання підкреслює, що «китайська схема» МММ діяла протягом принаймні цілого року, але почала привертати особливу увагу в минулому місяці, коли ціна біткоіна значно зросла.

Біткоіни (Bitcoin) – P2P цифрова валюта з відкритим кодом. Вона абсолютно децентралізована, дозволяє здійснювати розрахунки по усьому світу, комісія за транзакції або дуже низька або відсутня.

watcher.com.ua

Пять самых популярных игровых автоматов Вулкан

Твой мир игровых автоматов на online777slots.com