Молодь з Великої Березовиці перемогла у всеукраїнському брейн-рингу

Поділитися

DSC_121714 листопада у Львівській духовній семінарії Святого Духа відбувся всеукраїнський рівень інтелектуальної християнської гри брейн-ринг на тему «Вивчаємо митрополита Андрея», присвячений 150-річчю від дня народження великого Митрополита.

У змаганні взяли участь представники всіх єпархій та двох екзархатів УГКЦ. Тернопільсько-Зборівську архиєпархію представляти команди Великоберезовицького деканату «Промені надії» та «Небесний Єрусалим» (смт. Велика Березовиця). Змагання проводилися між командами молодшої вікової групи (10-13 років) та між командами старшої вікової групи (14-17 років).

Перед початком гри всі учасники та гості спільно молилися на Архиєрейській Літургії, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Львівський Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк).

Об 11.00 годині розпочалася перша частина гри брейн-ринг за участю 12-ти команд молодшої вікової категорії. Порядок гри визначався за допомогою жеребкування між капітанами команд. Кожна правильна відповідь на поставлене запитання оцінювалась у 1 бал. Гра між двома командами продовжувалась до тих пір, поки одна із двох команд не набрала 5 балів. Якщо обидві команди не дали правильної відповіді на запитання, то за правильну відповідь наступного запитання команда отримувала 2 бали, а три підряд неправильні відповіді могли коштувати обидвом командам дискваліфікацією.

Команда «Промені надії» завоювала І–е місце і отримала кубок перемоги, а команда «Небесний Єрусалим» незважаючи на те, що їй не вдалось здобути кубок перемоги, вона зуміла гідно представити нашу архиєпархію на всеукраїнському рівні, адже діти старанно готувалися протягом майже двох місяців.

повідомив о. Святослав Ласкавий

Самые сексуальные черты разных знаков Зодиака

У Росії завели карну справу за рекламу дівчини з Путіним (фото)