На Тернопільщині підприємець із сином взяли в заручниці офіціантку

Поділитися

bandytyТернопільські правоохоронці розпочали справу щодо батька з сином, які утримували в заручницях офіціантку.

Як повідомили у секторі комунікації обласного управління поліції, інцидент стався у Бучачі.

Офіціантку місцевий підприємець запідозрив у тому, що вона може знати, куди поділися його $50 тис. Майже півтора року чоловік обдумував план, як змусити дівчину зізнатися в цьому.

До правоохоронців звернувся власник місцевого бару із заявою, що двоє невідомих викрали та три години незаконно утримували його працівницю. З’ясувалося, до злочину причетна родина місцевих підприємців, а саме батько з сином.

Старший з підозрюваних розповів, що півтора роки тому він після сварки з дружиною взяв з дому велику суму коштів і випивав у місцевих відпочинкових закладах. Ніби тоді й зникли гроші. У пропажі чоловік запідозрив офіціантку з гриль-бару.

Підприємець разом із сином взявся вистежувати дівчину, випивши перед тим для сміливості. Коли офіціантка вийшла вночі з приміщення бару, накинули їй на голову поліетиленовий пакет, засунули в машину і повезли до закинутого приміщення неподалік свого господарства.

Розмову з дівчиною чоловіки вели у масках, аби вона їх не впізнала. Врешті, змусили офіціантку зізнатися у тому, що вона щось знає про гроші. Зізнання записали на диктофон.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіків. У підозрюваних вилучили запис і маски.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 146 ККУ – незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

У тернопільській галереї покажуть вуличне мистецтво

Новини від групи “Схід та Захід єдині”: готуємось на 21-й рейд і заготовляємо м’ясо для тушонок