На Тернопільщині виявили автомобільні акумуляторні батареї, ввезені з порушенням митних правил

Поділитися

eurostart3У ході проведення операції «РУБІЖ-2015» працівниками Тернопільської митниці ДФС спільно з співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області встановлено факт зберігання товарів, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю фізичною особою-підприємцем.
За результатами заходів, які проводились на підставі ініціативного повідомлення оперативного підрозділу, за місцем здійснення підприємницької діяльності виявлено автомобільні акумуляторні батареї “EUROSTART” без будь-яких документів на вказаний товар.
При використанні наявних баз даних та згідно з відповідями митних органів України фактів здійснення митного оформлення вищевказаного товару не встановлено. Таким чином, товари були ввезені на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю.
За вказаним фактом фахівцями Тернопільської митниці ДФС складено протокол про порушення митних правил за ст.484 Митного кодексу України та вилучено товар – автомобільні акумуляторні батареї “EUROSTART” в кількості 38 штук орієнтовною вартістю 42 тис.гривень.
За вказане порушення законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товару або його конфіскацію.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Працівники поліції затримали “солодкого” злодія

Бери і роби – конференція про бізнес, час і гроші пройде у Тернополі вже в перший тиждень зими!