Обласна організація Радикальної партії Олега Ляшка хоче кинути своїх штабістів

Поділитися

11058115_488434541335727_7999118336087449070_nЗа наслідками цієї виборчої кампанії надходять звернення від працівників обласного виборчого штабу радикальної партії у Черкасах про невиплати. Попередня сума заборгованості перед працівниками обласного штабу склала 35 тис. грн. Про проблему з виплатами повідомив аналітик юрист штабу радикалів Андрій Сивачук. Йому заборгували 6 тис. грн. За його словами, в партії повідомляють, що коштів на оплату партія наразі немає і не відомо коли вони будуть.

Рух проти політики кидалова закликає керівництво та перших осіб партії в області в найкоротші терміни погасити заборгованість перед партійцями за виконану роботу. При цьому закликаємо здійснити виплати всім працівникам починаючи від обласного штабу і до члена ДВК чи спостерігача в разі існування таких заборгованостей та не ганьбити партію.

Наголошуємо, що партія яка в своєму складі має вже обраного депутата Черкаської обласної ради, мільйонера екс-регіонала Олександра Короткова, на партійні груп якої в області мають вплив народні депутати Антон Яценко (Відродження), Віктор Вовк (Радикальна партія) без проблем може ліквідувати існуючу заборгованість. Тому ще раз закликаємо закрити фінансові питання перед людьми які були залучені до роботи під час виборчої кампанії.

Також відзначаємо, що громадський рух проти політики кидалова є незалежним від політичних сил та не здійснює вибіркової боротьби з неплатниками-партіями які не виконують своїх зобов’язань перед працівниками. Найкращим доказом цього є неодноразові приклади успішної боротьби за повернення невиплачених коштів. Як найбільш яскраві приклади можемо навести боротьбу за повернення коштів партією «УДАР», партією «Батьківщина».

Нажаль мусимо констатувати, що партії всі без виключення не показують своїх джерел фінансування, працівників під час виборчих кампаній залучають під «чесне слово» і практично на кожній виборчій кампанії є приклад невиплат коштів працівникам ДВК, спостерігачам, штабістам.

Гаряча лінія руху Проти політики кидалова незмінна – 093-687-98-37

Olexandr Bezprozvanny

Шоу магії та ілюзії у Тернополі: чим дивували та розчарували (відео)

Прокурор Гаазького суду не побачила злочинів проти людяності під час Майдану