Пастух планує на броньовику в’їхати у Тернопільську міську раду?

Поділитися

pastux6_14135289662Тернопільська інтернет-газета “Про все” отримала цікавий аналітичний матеріал, який прогнозує скандальні події навколо Тернопільської міської ради наступного тижня. автор стверджує, що боротьба за Тернопільську міську раду лише розпочинається. Зрозуміло, що викладена позиція у матеріалі вигідна партії “Свобода” та повторно обраного Сергія Надала. Проте, викладена фабула допоможе пересічним тернополянам краще розуміти майбутні політичні розбірки…

Політичні та кримінальні «пігмеї» хочуть захопити Тернопіль

Після місцевих виборів у Тернополі політичні пігмеї вирішили об’єднатися з криміналом, щоб дестабілізувати ситуацію в місті, скасувати результати виборів і посіяти в місті хаос. Колись цим традиційно користувалася “регіональна еліта” з Донбасу. Схоже, що зараз подібний сценарій пробують провернути у Тернополі.

Після повного провалу на місцевих виборах у Тернополі політичних проектів «Самопоміч» та «Громадянська позиція», їх представники планують повністю заблокувати роботу новообраної міської ради. Для цього лідери цих політичних партій намагаються повторити сценарій квітня 2014 року, коли за «слов’янським сценарієм» представники місцевого криміналу намагалися захопити приміщення міської ради. Для цього й об’єдналися «добропорядні» лідер тернопільської «Самопомочі» Тараса Пастуха та місцевий «гриценківець» Петро Ландяк з одним з найбільших кримінальних авторитетів Тернопільщини Євгеном Стєпановим.

Тернопіль пообіцяли Садовому

Представники «Самопомочі» і «Громадянської позиції» до останнього вірили, що їм вдасться захопити владу під час місцевих виборів, що або Пастух або Ландяк завоюють посаду міського голови, а фракції цих партій сформують більшість у міській владі. Однак, тернополяни у своїй більшості відмовилися голосувати за ці політичні проекти.

Причина аж такої самовпевненості Пастуха банальна: львівські політтехнологи переконали його, що Порошенко погодився віддати Садовому Тернопіль, де б мали заправляти місцеві представники «Самопомочі» на чолі з Пастухом. Підставою для цього може бути теперішній конфлікт між президентом і опальним олігархом Коломойським, де Самопоміч може бути ситуативним союзником президента. Тому у “Самопомочі” сприйняли поразку на виборах не як вирок громади, а як незрозуміле непорозуміння, яке треба найшвидше виправити. Тобто, незважаючи на результат виборів, Пастух і його ситуативний союзник Ландяк хочуть зробити все можливе, щоб представники дрібних фракцій «Самопомочі» та «Громпозиції» у Тернопільській міській раді зайняли провідні посади в комісіях та обов’язково – посаду секретаря міської ради. Їм пообіцяли дозволити безперешкодно керувати у Тернополі. Заради цього підуть на все. Навіть звернуться до звичайних бандитів та злочинців.

Врізка: «Стєпанов і його братки готуються відпрацювати гроші Садового та Пастуха, які теж дуже сильно «пахнуть Кремлем»

Пастух пішов у команду кримінального авторитета Стєпанова?

Після поразки на виборах мера Тернополя Тарас Пастух навіть не подякував своїм «10 %» за підтримку, а відразу почав переговори з кримінальниками, щоб вони допомогли йому «поставити під контроль» міську раду. Якщо не вдасться просунути своїх людей на найбільш «хлібні» посади у міськраді через політичні інтриги, підкупи та залякування, він готовий перетворити Тернопіль на нову «порохову бочку» України. Як варіант, розглядається новий штурм будівлі міської ради, у чому провідну роль мають відіграти бойовики Євгена Стєпанова – кримінального авторитета, який відсидів у португальській в’язниці 9 років за торгівлю людьми та рекет, а зараз активно «бавиться» в громадського діяча. Тобто в Тернополі можуть повторитися події квітня 2014 року. Тоді, у час коли на Донбасі бойовики Гіркіна-Стрєлкова штурмували міську раду Краматорська та Слов’янська, на Галичині бойовики Стєпанова штурмували міську раду Тернополя. Лише свідомий опір громадськості, «Самооборони Майдану» та «Автомайдану» врятував Тернопіль від розвитку подій за сценарієм ФСБ Росії. Тепер же Стєпанов і його братки готуються відпрацювати гроші Садового та Пастуха, які теж дуже сильно «пахнуть Кремлем».

 «Пастух і Стєпанов готові перетворити Тернопіль на нову «порохову бочку» України?»

Чи допустять тернополяни «кримінальний Майдан»?

Тандем Пастух-Стєпанов готують в Тернополі так званий «кримінальний Майдан», який має повністю дестабілізуватися ситуацію в місті. Ситуація для цього сприяє як ніколи. У нашому місті, як і по цілій Україні, відбувається перехід від міліції до поліції, тобто наступає тимчасовий вакуум правоохоронної системи. Саме тоді банди у камуфляжі з різноманітними шевронами, які не мають нічого спільного ні до добровольчих батальйонів, ні до армії, мають взяти під контроль міську раду Тернополя та інші стратегічні установи міста. Тобто події мають відбуватися за класичним сценарієм ленінського перевороту, який ФСБ активно відпрацювало у новітніх умовах на Донбасі.

У свою чергу, Пастух переконує Стєпанова, що штурм стратегічних об’єктів Тернополя зійде йому з рук, оскільки у Києві про все домовився Садовий. Як наслідок, через політичний хаос у Тернополі, Верховна Рада має прийняти рішення про призначення у нашому місті повторних виборів. Як стверджують джерела у оточенні Садового, варіант повторних виборів активно обговорювався у “Самопомочі” ще влітку цього року. Якраз скандал з виборчими бюлетенями мав стати першим етапом кампанії щодо визнання недійсними місцевих виборів у Тернополі.

 «Команда Садового ще влітку взяла курс на визнання недійсними місцевих виборів у Тернополі».

Саме такий сценарій тернопільські «політичні пігмеї» планують запустити у Тернополі лиш би дорватися до влади, про яку так мріють. І їм все рівно, що про це думають тернополяни. Тому, якщо ми не хочемо допустити у Тернополі кримінального реваншу, маємо захисти свій вибір. Активність громади заб’є «останній цвях» у спроби окремих політико-кримінальних угрупувань розхитати ситуацію в місті, а їх лідери опиняться там де й повинні бути – за гратами.

Ответ украинки на письмо брата-офицера армии России

Кнопка тривоги врятувала життя таксисту