У бучацькому професійно-технічному училищі виявлено втрат на 113 тисяч гривень

Поділитися

buchach22В ході ревізії Державного навчального закладу “Бучацьке професійно-технічне училище» фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 113 тис. гривень.
Так, внаслідок невиконання суб’єктом господарювання умов договору про спільну діяльність по обробітку орної землі училищем недоотримано 14,5 тис. гривень, ще 9,1 тис. гривень недопоступило внаслідок ненарахування індексації орендної плати. Разом з тим, училищем не перераховано до обласного бюджету 23,3 тис. гривень, що надійшли на відновлення касових видатків загального фонду, проведених у минулих бюджетних періодах.
Встановлено також незаконне покриття витрат спеціального фонду за рахунок загального фонду на суму 62,2 тис. гривень та порушення з оплати праці на 3,7 тис. гривень.
За допущені порушення фінансової дисципліни трьох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП, адмінпротокол за порушення бюджетного законодавства направлено на розгляд суду. До установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.
Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Біля готельного комплексу “Джентльмен” 37-річний водій автомобіля «Ауді-80» наїхав на пішохода

Агрохолдинг “Мрія” знову залазить у мільйонні кредити