У Корбана діагностували інфаркт

Поділитися

5b87da758adc34e2c9b0ccf2a213f24b4834cb9bПравоохоронці відмовили лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану в госпіталізації, яку рекомндували лікарі, та продовжили слідчі дії. Про це повідомив член політради УКРОПу Денис Борисенко, передає повідомлення політсила Корбана у Facebook.

“У Г.Корбана діагностували інфаркт, рекомендовано термінову госпіталізацію. Правоохоронці відмовили і продовжили слідчі дії”, – йдеться у повідомленні.

Також у політсилі продемонстрували рекомендацію лікаря від Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.

Зазначимо, що попри рекомендовану госпіталізацію, затриманий від ліків та ін’єкції відповився.

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську СБУ і Генпрокуратура розпочали широкомасштабну спецоперацію з затримання організованої злочинної групи. Під час спецоперації затримали голову партії УКРОП Геннадія Корбана.

За словами адвоката Віталія Греня, наразі Г.Корбан перебуває у слідчому управлінні ГПУ на території заводу “Арсенал”. Захисник вважає, що його було викрадено.

Корбана ночью брали 500 альфовцев свезенных со всей страны, а Бен Ладана ликвидировали два десятка американских спецназовцев

Вперше за довгий час з”явились сумніви щодо перспектив країни