Україна їде у Францію на Чемпіонат Європи 2016

Поділитися

zbirnaЦе було щось надзвичайне: збірна Україна з футболу у дуже впертій боротьбі здолала амбіційну збірну Словенії. Якщо у першій грі наші футболісти без проблем переграли словенців 2-0, то підсумок другої був під великим питанням з 11-ї хвилини, коли Боштян Цесар таки пропхав м’яча у ворота П’ятова. З 20-ї хвилини першого тайму українці врешті оговтались і почали грати в пас. Правда, зоні півзахисту нічого не виходило і атаки балканців ніби не зустрічали опору у середній лінії. Відмучивши перші 45-ть хвилин команди пішли на перерву. Михайло Фоменко йшов до роздягальні з надто похмурим обличчям. Здавалось, що вже й він не вірить в успіх збірної. Що сказав тренер футболістам в роздягальні -невідомо, але гравців ніби підмінили. Почала виходити гра у Конополяники і Ярмоленка. Не тушувався Федецький і Хачеріді. П’ятов також виглядав впевненішим.

Зрозумівши, що по грі українців не здолати, словенці почали відверті грубощі. Але це їх не врятувало. На 97 хвилині Ярмоленко зрівняв рахунок 1-1.

Футбольний матчу між збірними Словенії та України завершився нічиєю 1-1, але за підсумками двох зустрічей рахунок 3-1 на користь українців

zbirna2

На “Алясці” прокурор збив жінку з дитиною на пішохідному переході

Арсен Мірзоян презентує у Тернополі альбом “Паперовий сніг”