Лимон руйнує ракові клітини

Поділитися

limonОнкологічні захворювання є наслідком закислення організму, і лікуються, як і всі грибкові захворювання, окисленням.
Як це не парадоксально, свіжий лимонний сік, якщо його вживати в чистому вигляді, без цукру, володіє потужною окислювальною властивістю і нормалізує порушений PH-баланс при підвищеній кислотності організму.

“Аюрведою” лимон вважається одним з найбільш корисних продуктів для людини. Але, якщо вживати лимон разом з цукром, то він, навпаки, не зменшує, а підвищує кислотність.

Згідно “Аюрведою”, людина, що з’їдає щодня лимон або випиває щодня сік лимона (краще це робити з ранку), ніколи не буде хворіти.

Єдине, що потрібно врахувати – це те, що лимон потрібно вживати і пити чай з лимоном без його кісточок, які володіють протилежним впливом (вони дуже токсичні) і нейтралізують його  корисну дію.

Щоб не зруйнувати зубну емаль, сік лимона, навіть розбавлений краще пити через соломинку, а потім ретельно сполоснути рот, можна водою з слабким вмістом соди.

Лимон в 10000 разів сильніше хіміотерапії!

Це є останнім словом в медицині, ефективним засобом для лікування раку! Лимон (цитрусові) є дивним продуктом, здатним вбити ракові клітини.

Він в 10 000 разів сильніше хіміотерапії! Чому ми не знаємо про це? Тому що є лабораторії, зацікавлені в створенні синтетичної версії, яка принесе їм величезний прибуток.

Ви можете тепер допомогти одне одному, розповівши, що лимонний сік здатний запобігти хворобам. Подумайте про те, скільки людей можна врятувати, відкривши цю таємницю, що зберігається в цілях, щоб не наразити на небезпеку вигідних мультимільйонерів і великі корпорації.

Можливі різні варіанти використання лимона.

Ви можете з’їсти м’якоть, сік, приготувати напої, щербет, печиво, і т.д … Лимону приписують багато переваг, але найцікавішим є вплив, який він чинить на кісти і пухлини.

Він є засобом проти ракових утворень всіх типів. Доведено, що він дуже шкідливий для будь-яких різновидів раку.

Також його розглядають як анти-мікробний елемент проти бактеріальних інфекцій і грибів, внутрішніх паразитів і хробаків. Крім того, лимон регулює кров’яний тиск, знижуючи високий. Ще лимон працює як антидепресант, знижуючи напругу і нервові розлади.

Ця інформація пройшла більш 20 лабораторних випробувань з 1970 р і показала наступні результати:

лимон руйнує злісні клітини в 12-ти ракових утвореннях, включаючи рак грудей, простати, підшлункової залози … Склад лимонного дерева показав у 10000 раз кращі результати, ніж продукт Adriamycin – препарат, який зазвичай використовується в хіміотерапевтичному світі, сповільнюючи ріст ракових клітин.

І що ще більш дивно:  лимон руйнує тільки злісні ракові клітини, не зачіпаючи здорові клітини.

Відкритий лист про долю “Межигір’я”

У Москві до чоловіка, якого вбило шматком балкона, ніхто навіть не підійшов (відео)