Місце представника команди Януковича Михайла Цимбалюка на смітнику історії

Поділитися

fy2Тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла, що колишнього есдека і регіонала Михайла Цимбалюка призначили тимчасово виконуючим обов’язки голови Львівської обласної організації партії “Батьківщина”.

З цього приводу однопартійці Юлії Тимошенко обурюються у приватних розмовах. На жаль, офіційної заяви Тернопільської обласної організації з цього приводу так і не було оприлюднено, лише колишній нардеп Володимир Бойко, який зараз перебуває в АТО, висловився публічного з цього приводу у соцмережі:”Я не розумію і не сприймаю рішення керівництва партії ВО “Батьківщина” призначити представника команди Януковича Михайла Цимбалюка виконуючим обов’язки голови Львівської обласної партійної організації.
За майже 13 років партійного стажу у “Батьківщині” більш безглуздішого рішення я не пригадую. Я розумію, що майже всі партійні організації нашої партії на Львівщині поступово ставали залежними від братів Дубневичів. З цим беззаперечно потрібно було боротися! Але точно не таким способом.
Підбирання політичного непотрібу із ганебного минулого стало практикою команди діючого президента Порошенка. По всій Україні замість проведення люстрації влада зробила ставку на регіоналів.
В середині партії ВО “Батьківщина” вважаю таку практику не припустимою.
Місце представника команди Януковича Михайла Цимбалюка на смітнику історії!!!”

“Народний контроль” Тернопільщини долучається до збору макулатури

Так хотелось посмотреть, как оно будет при коммунизме