Після звільнення – за грати

Поділитися
phqz2chCYAAВчора відбувся пікет під обласним управлінням лісового господарства за участі кременецьких і шумських активістів та бійців “Правого сектора”.
– Вбивця не може бути на волі, займаючи при цьому керівну посаду – обурюються люди. – Він краде наш шумський ліс, а за ці гроші “купляє” свідків задіяних у судовому слідстві. Через такі обставини він ніколи не понесе покарання за скоєне вбивство!
Отже, першим ділом – звільнити.
Проте, як стало відомо управління не приймає на роботу і не звільняє.
– Керівників назначає агентство лісових ресурсів, підписуючи контракт згідно постанови Кабміну. У нас таких повноважень немає – повідомив перший заступник начальника управління, в.о начальника Олег Яремко. Але пообіцяв зініціювати звернення до обласної адміністрації, з вимогою звільнення Степана Барана із посади директора ДП „Кременецький лісгосп”.
Громадськість разом із керівництвом управління лісового та мисливського господарства занесли три звернення у приймальню голови ОДА від громади м.Шумськ, м.Кременець та від самої адміністрації. Як повідомило керівництво, ці документи вже передані до Державного агентства лісових ресурсів України у місті Київ.
Тепер чекаємо від столиці рішучих дій, які допоможуть посадити за грати вбивцю-лісника.
n7aLtF5ePoM EMmbORgY-3M b72GqlWIo_I a-mccrcy58Q 9AEMBwx-F3g 8amblFr9rA0 4-NMr6FGHW8 ZoiZBwlrQZ0 PxK-09q28Qo

Як Нацбанк контролює валюту українців (відео)

Почему Россия влезла в Сирию?