Сьогодні вночі відбулась спроба підключити одну з енергомереж, яка йде до заводу олігарха Фірташа

Поділитися

pravyj sektorСьогодні вночі відбулась спроба підключити одну з енергомереж, яка йде до заводу олігарха Фірташа “Титан”. Ремонтники, які прибули разом з представниками МВС та СБУ, намагалися запустити електролінію згідно домовленостей частини організаторів блокади Криму з Порошенком.

Три оперативні групи ПС під керівництвом друга “Хаммера” – комбата 2-го запасного батальйону ДУК ПС – спільно з активістами “Ветеранів Айдару” та ВПК “Айдар”, завадили злочинним діям і не допустили подачі електроенергії на окуповану територію.

Для бійців ПС, як і для багатьох інших активістів блокади, стала несподіванкою згода представників Меджлісу відновити подачу електроенергії в окупований Крим.

Нам незрозуміла позиція як влади, так і частини організаторів блокади щодо економічної співпраці та торгівлі з ворогом. Ці дії є зрадою державних інтересів. В час війни – це важкий злочин. В той час, коли найкращі сини України тисячами віддають своє життя у боротьбі з російським агресором, псевдоеліта набиває свої кишені юдиними срібняками.

Ми заявляємо: якщо подача електроенергії буде відновлена, “Правий сектор” припинить свою участь у громадській акції “Блокада Криму”, бо не вбачає сенсу в такому “блокуванні”.

Залишаємо за собою право в іншому форматі здійснювати контроль та не допускати поставки вантажів та ресурсів на окуповану територію.

Нагадуємо всім, хто хоче домовлятися з ворогом: у нас війна, і будь-яка співпраця з окупантом є державною зрадою. А цей злочин не має терміну давності.

Крим – це Україна!

Провід НВР «Правий сектор»

У Москві до чоловіка, якого вбило шматком балкона, ніхто навіть не підійшов (відео)

У Шумську люстрували директора Кременецького лісгоспу, який вбив 17-річного хлопця (відео)