Тернополянин поплатився за свою слабкість до кави та солодощів

Поділитися

Young business man eating chocolate

Кава і до кави – саме такий набір продуктів вирішив поцупити тернополянин, але на заваді крадіжки стали працівники поліції охорони.
Близько шостої години вечора група реагування Управління поліції охорони в Тернопільській області отримала повідомлення від чергового пульту централізованого спостереження про спрацювання тривожної сигналізації в одному з магазинів міста, який перебуває під охороною.
Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що тривожною кнопкою скористався продавець магазину, який помітив протиправні наміри відвідувача магазину. А молодик, у свою чергу, очікував залишитись непоміченим, скориставшись зайнятістю продавця на касі. Проте, спроба безоплатно поласувати солодким була припинена поліцейськими охорони.
Даного 21-річного юнака було затримано. При поверхневому огляді у невідомого виявлено двадцять три плитки шоколаду та пачку заварної кави.
Наразі, відносно затриманого відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Молодому чоловіку загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі строком до трьох років.

У Шумську люстрували директора Кременецького лісгоспу, який вбив 17-річного хлопця (відео)

Випив 100 грам горілки і за грати