У Києві прокремлівські сили зробили спробу провести конференцію “Слобожанщина”

Поділитися

4QQnBlm2m-0Сьогодні, 17-го грудня, в центрі Києві прокремлівські сили зробили спробу провести конференцію «Слобожанщина».
В елітному готелі «Президент», що знаходиться біля готелю «Русь», котрий належить депутатові Держдуми РФ – О. Бабакову, був орендований найбільший конференц-зал на 465 осіб.

Близько 9-ої ранку нашими активістами були зафіксовані на в’їзді до Києва ряд однакових автобусів, заповнених вщент людьми. На туристів вони схожі не були, адже рівень їхньої культури був досить низьким.
-UnwkjQHdJQОб 11:00 групи підозрілих людей зібралися біля фонтану неподалік м. Палац спорту та околицях. З цього моменту всі почали одночасно крокувати організованим натовпом до місця конференції. Жінка в пальто – одна з організаторок. (фото1)

Перші групи, що дійшли до готелю, були зупинені активістами ЦК «Азов» за підтримки контррозвідки України. Наступні групи, в які дорогою проникли наші розвідники, зупинилися біля готелю «Русь», де командири тітушок провели нагальний збір щодо подальших дій (фото2).

Була помічена «командирша» сепаратистського заходу – Алла Александровська в колі прибічників. Нагадаємо, вона є екс-депутаткою Комуністичної партії України, що офіційно, рішенням Мін’юсту, була заборонена з учорашнього дня (16.12.2015).

r0wua_uToUMЧерез деякий час після вимушеної зупинки колони «десятники» тітушок, зрозумівши, що захід не відбудеться, повернули натовп у протилежному напрямкові. Люди, котрим не заплатили, як обіцяли напередодні організатори, пішли назад до м. Палац спорту. Дорогою їхні десятники перевіряли присутність усіх привезених тітушок, вносячи їх до списків – додаємо фото (3,4).

Після невдалого шабашу сепаратистів, його очільники поспіхом полишили своїх «підопічних». А обдурений люд протягом ще кількох годин очікував на обіцяні гроші та дорогу додому, бродячи околицями. Деякі тітушки, котрим встигли заплатити, розповідали, що організатори вдосконалили систему оплати за масовку: тепер сплата здійснюється здебільшого на картки.
Невдалі «найманці», як з’ясували наші патріоти, самі не знали куди їх запросили організатори. Частина народу була запрошена на концерт, через що деякі розчулені жіночки навіть принесли квіти невідомому виконавцю. Частина – люди, запрошені через особу, що збирає масовку для зйомок на ток-шоу (додаємо фото 5,6 і посилання).

pg8paFxtB3gПід час опитування обманутих тітушок, було з’ясовано, що співорганізатором сьогоднішнього сепаратистського мітингу був Юрій Бойко – голова фракції «Опоблоку» у Верховній раді.
Ми наголошуємо, що це вже не перший доказ співробітництва «Опоблоку» в цілому, та окремо – Ю. Бойка, з Кремлем.
В Україні є 111 стаття ККУ – «Злочини проти основ національної безпеки України», за якою мають судити людей, причетних до вищевказаних дій.

Додаємо також фото з приміщення конференц-залу, в яке наші активісти зайшли після того, як сепаратистський шабаш було зірвано. (фото 7, 8, 9)

АЗОВ

YuZuqUXqzJ4
Фото 8. Азовці провели власну конференцію з питань української єдності та патріотизму.

pEawufYRwgE tahL0Kcs9rg D_g-DaAgN7o

Шведська сім’я Юлії Тимошенко та Дмитра Фірташа (відео)

Яценюк обдурив українців: обіцяв ліквідувати кортежі, але досі так їздить