У Путіна нова коханка? (фото, відео)

Поділитися

01153759_3_largeУ професійних колах спортсменку, яка нібито стала новим захопленням російського президента, називають “Кувалдою”.

Схоже, що у Володимира Путіна нова пасія: на зміну жіночній гімнастці Аліні Кабаєвій прийшла абсолютна чемпіонка світу з боксу Наталія Рагозіна. Про це повідомляє інформаційний портал novostivmire.

01153148__largeЧутки про роман російського президента з 39-річною блондинкою, яка виграла всі великі чемпіонати з жіночого боксу в другій середній вазі, стали поширюватися після того, як офіційний сайт Кремля опублікував фотографії з турніру з професійного бойового самбо в Сочі минулого тижня.

01153623__largeПублічно артикулював чутки американський онлайн-ресурс The Daily Beast з аудиторією в більш, ніж 17 млн. читачів, заснований в 2008 році Тіною Браун, колишнім редактором таких солідних журналів, як Vanity Fair і The New Yorker.

На фото Наталія сидить по праву руку від Путіна, на ній облягаюча синя сукня, вона схвильовано посміхається, дивлячись на задоволеного правителя.

01154216_4_large“Кувалда”, як називають Рогозіну в професійних колах, чи не вперше супроводжує президента на спортивному заході. У 2011 році вона вже сиділа поруч з Путіним у московському концертному залі “Олімпійський” під час бою чемпіона світу зі змішаних єдиноборств Федора Ємельяненка з американцем Джеффом Монсоном.

01154247_9_largeА торік Наталія брала участь у хокейному матчі в рамках фестивалю аматорських команд Нічної хокейної ліги в Сочі в одній команді з Володимиром Путіним.

01154237_6Що характерно, Рагозіна, як і Кабаєва – уродженка Казахстану. Вона народилася в Карагандинській області (місто Абай), в облцентрі закінчила спортивний інтернат, потім – педколедж вже в російському Нижньому Тагілі.

Тоді ж почала займатися кікбоксингом, і в 17 років виграла свій перший турнір.

Станом на сьогодні ймовірна нова пасія Путіна вже розлучена москвичка, виховує сина Івана.
01153637_2_large

Учнів тернопільських шкіл навчили основ виживання

Тернопільського хірурга Едуарда Ремезюка нагороджено державною нагородою