Вбивці немає місця на волі

Поділитися

g3AA2BxmelA19 січня 2015 р. директор Кременецького лісгоспу Сергій Баран, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, збивдвох підлітків: хлопця 17 років і дівчину 15 років. Чиновник з місця пригоди втік, а хлопець від отриманих травм помер. Дивно, але за весь цей час, поки триває слідство, Баран не сидить в СІЗО, на нього лише накладено домашній арешт, і то тільки в нічний час. Мало того: чиновника навіть не відсторонили від його посади, він продовжує управляти колективом людей, працюючи на державній роботі і отримуючи зарплату з наших податків. В перші місяці слідства цей чоловік опустився до того, що намагався перекласти вину на свою дружину. Після численних наполягань громадськості слідство все таки визнало його підозрюваним, про те процес затягнувся на цілий рік.

Як стверджують представники громади, Баран, використовуючи свою посаду та зароблені і награбовані гроші, активно намагався підкупити представників правоохоронних органів, потерпілих та свідків.

7 грудня в Шумську відбувався черговий суд над кременецьким чиновником. Громада міста, залучившись підтримкою активістів «Правого Сектора», зійшлася під суд вимагати справедливого правосуддя та в першу чергу, відсторонення Барана від займаної ним посади директора ДП «Кременецького лісгоспу» (щоб чиновник не міг використовувати адмінресурси, перешкоджаючи слідству). Вбивця, відчуваючи свою безкарність, крім того, що відмовився писати заяву про складання своїх повноважень, нахамив жителям міста, активістам  і батьку загиблого юнака, ще й при цьому звинувачуючи його, чим перейшов усі межі.

У висновку вся громада спільними силами «доставила» Барана у його нове «робоче місце» – смітник. Про те це лише початок!

Ми вимагаємо в першу чергу – звільнити дану особу з державної установи! Вбивця не може керувати людьми, нехтуючи при цьому своєю посадою, щоб «купувати» тих, кого йому потрібно. По-друге – покарати винного за вбивство, згідно кримінального Кодексу. І по-третє – покарати всіх тих, хто співпрацював і «куплявся» Бараном в ході даної справи!

Ми зобов’язуємося проконтролювати хід судового слідства і добитись справедливого покарання для вбивці 17-річного юнака! Зло має бути покараним!

12358450_560015464148840_983104444_n 12351074_560015467482173_688674087_n

Випив 100 грам горілки і за грати

Сміттєвих баків вистачить для всіх корупціонерів