За вихідні на Тернопільщині травмувались четверо пасажирів

Поділитися

dtp-uvaga18 грудня, о 21 годині 25 хвилин, у Гусятинське відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Хоростків. На місці події було встановлено, що в по вулиці Князя Володимира зіткнулися автомобілі “ВАЗ-21099″ та “Фольксваген Таурек”. В результаті автопригоди до лікувального закладу звернувся вісімнадцятилітній пасажир “Фольксвагена”, після надання медичної допомоги був відпущений по місцю проживання.

19 грудня, близько 10 години 20 хвилин, на 163 кілометрі автодороги «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка», в селі Ступки, Тернопільського району, 34-річний водій автомобіля “Субару Імпреза”, рухаючись в напрямку міста Тернопіль, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. В результаті автопригоди, пасажир автомобіля 1977 року народження, з травмами був госпіталізований до Тернопільської університецької лікарні.

20 грудня, о близько 08.00 годин, на автодорозі «Кременець-Тернопіль», неподалік села Плоске, Кременецького району, 40-річний водій автомобіля “Фольксваген LT-28″, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. Для надання меддопомоги до Кременецької райлікарні доправлено пасажирку автомобіля, 1951 року народження.

Цього ж дня, о 08 годині 55 хвилин, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Ланівці-Тернопіль». Виїздом на місце події правоохоронцями було встановлено, що 69-річний водій автомобіля “Ауді 80″, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив перекидання транспортного засобу у кювет, внаслідок чого пасажира 1971 року народження, було госпіталізовано в травматологічний відділ Лановецької райлікарні.

Терористи ДНР закатували місцеву вчительку

На Тернопільщині начальника Державної інспекції з питань захисту прав споживачів засудили до 9 років позбавлення волі за хабарництво