Зелений змій знаходить своїх аватарів

Поділитися

10984627_1385614438425581_2467184957783346630_nШестеро військових отруїлися сурогатом, яким торгувало подружжя з Тернополя. П’ятеро з них з важкими ускладненнями доставили до Військово-медичного клінічного центру розташованого у Львові (двоє осліпли та у двох відмовили нирки).
Проведеними слідчо-оперативними заходами поліцейські Тернопільського відділу поліції встановили підозрюваних, які збули військовим небезпечний сурогат.

Ними виявилося подружжя тернополян. Чоловік та дружина у такий незаконний спосіб заробляли на прожиття. У власному помешканні ділки виготовляли небезпечну спиртову суміш та продавали усім охочим по 30 гривень за пляшку.

Слідчі ГУНП в області спільно з працівниками прокуратури провели санкціонований обшук в оселі підозрюваних. Виявили та вилучили 5 літрів спирту, 4 літри готової спиртосуміші, порожню тару для розливу горілчаної продукції, пробки, ємності для змішування спиртосуміші, та інше приладдя. Знайшли поліцейські й журнал, в яких торговці записували клієнтів –боржників, а також закладені десять паспортів та чотири військових квитка.

Усе вилучене поліцейські направили на експертизу.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно частини 3 статті 204 ККУ – незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

Правоохоронці встановлюють канали надходження спиртової продукції до ділків. Триває розслідування.

У понеділок підписав доручення про виявлення та відпрацювання подібних розливайок-наливайок на території області. Прошу громадян надавати інформацію про такі факти на лінію 102 або мою особисту сторінку фейсбук.

Олександр Богомол

Лише 18% мешканців Тернопільщини читають україномовні сайти

Куда делись здоровые люди?