“Порно-Оскар” отримала дівчина з родини єврейських емігрантів з України

Поділитися

fullsizeПереможницею премії у галузі порноіндустрії AVN Awards стала Абелла Денджер. 20-річна актриса перемогла в номінації «Найкраща нова старлетка».

Абелла Денджер народилася 19 листопада 1995 у Маямі (Флорида) у родині єврейських емігрантів з України. За інформацією кінобази imdb.com, в дитинстві Абелла займалася балетом, а з 18 років почала зніматися в порнофільмах. Вільний від роботи час присвячує танцям.

Премія AVN Awards заснована в 1984 році журналом Adult Video News. Має вагу «порно-Оскара» – найвагомішою нагороди в індустрії кіно для дорослих. У AVN Awards близько сотні номінацій, у тому числі «найкраща оргія», «найдикіша сексуальна сцена», «найкраща сцена без сексу», «найкращий виробник лубрикантів», «найкращий виробник презервативів» тощо. Цього року багато статуеток отримали ХХХ-пародії на Пітера Пена і блокбастер «Бетмен проти Супермена», прем’єра якого відбудеться найближчим часом. Актором року був визнаний Томмі Пістол, а Пенні Пакс – актрисою року.

Цікаво, що першим про українське походження порно-актриси повідомив Lifenews. А російська газета «Известия» розмістила новину про AVN Awards під заголовком « Київ замовчує перемогу актриси з українським корінням в «порно- Оскарі». «Ніхто з української влади не висловився у зв’язку з гучною перемогою Абелли. Місцеві ЗМІ старанно замовчують цю подію», – йдеться у статті.

zaxid.net

У Заліщиках триває сесія міської ради, яку можна переглянути онлайн

Не пропустіть унікальне явище: Меркурій, Венера, Сатурн, Марс і Юпітер на параді планет