Протягом грудня в дитячі садочки Тернополя жодного разу не завозили молоко, масло, сир, фрукти і овочі

Поділитися

Landyak1Депутат Тернопільської міської ради від Громадянської позиції Петро Ландяк поширив у Фейсбуці  сенсаційну новину, яка отримає, на нашу скромну думку, неймовірний розголос у нашому місті: “Позавчора отримав інформацію про те , що протягом грудня місяця в дитячі садочки міста Тернополя ЖОДНОГО РАЗУ не завозили молоко, масло, кисломолочний сир, фрукти, овочі!!! М’ясо, по одних інформаціях, також не завозили, по інших – завозили лише в першій декаді грудня. Хліб завозили по накладних, де було вказано його безоплатну поставку, а в січні цього року повинні недодати ту кількість хліба , який “подарували” в грудні, а фактично мають виписати весь !!! Цю інформацію я два дні тому передав начальнику управління освіти міста, а сьогодні міському голові.
Зазначаю, що вартість продуктів одноденного харчування дитини в садочку коштує 15 грн. З цієї суми батьки справно оплачують 9 грн. з розрахунку на день , а з бюджету доплачують 6 грн. Чому ж тоді діти лишаються голодними??? Завідуючі садочками ще скаржаться на якість продуктів харчування,які їм поставляють, однак заявити їм про це офіційно – це великий ризик втратити роботу!!! Протягом трьох останніх років звільнили 4-и чи 5- ть завідуючих садочками по видуманих керівництвом причинах. Окремі з них захищали свою честь і гідність у судах. Головне для них , що це було позитивно, однак працювати в умовах пресингу вони не наважились, і це зрозуміло.
Ось така історія, і я тому не сумніваюсь у правдивості того , що стосується якості продуктів харчування ! Побачимо, яка буде реакція мера на моє повідомлення. Хоча довести подану мною інформацію, особливо, що стосується перебоїв у постачанні, дуже просто, адже підробити документи про поступлення неможливо – головне бажання влади!!!”,- повідомляє Петро Ландяк

Дванадцята церемонія нагородження орденом Народний Герой України відбулася у Тернополі

У соціальних мережах зчинився скандал через фірмову куртку Яроша за 11 тисяч