У Тернополі виграли в лотерею 3 мільйони гривень

Поділитися

Цієї неділі, 24 січня, на Тернопільщині побільшало мільйонерів. Гравець з нашої області закреслив три лінії у лотерейному квитку “Лото забави”. Оскільки закреслені лінії без пільгової підкови, то наш краянин зірвав куш у три мільйони гривень. Ще один гравець із того ж 859 розіграшу отримає 177 тисяч гривень. Він мешкає у Київській області.

Наразі відомо, що номер виграшного білету № 37390.

З офіційного повідомлення

Джек-пот розміром у 3 мільйони гривень було виграно у неділю 24 січня під час проведення 859 тиражу лотереї  «Лото-Забава». Новим мільйонером виявився власник лотерейного білету під номером 37391, який був придбаний у Тернополі у магазині “Спортліга” за адресою майдан Перемоги, 4б. Лотерейний білет обійшовся переможцеві всього у 10 гривень.

Цей виграш став найбільшим серед розіграних у січні та найпершим серед виграних джек-потів у 2016 році.

Нагадаємо, що протягом минулого року гравцями «Лото-Забава» було виграно 34 автомобілі, 2 квартири та головні грошові призи на суму майже у 32 мільйони гривень. Всього за рік мільйонерами та мультимільйонерами стали 22 українці. Серед них троє переможців зірвали по Джек-поту, а інші 19 виграли по одному мільйону гривень.

859 тираж не тільки створив нового мільйонера, але й нагородив чималим грошовим призом гравця із Києва, якому пощастило виграти майже більше 170 тисяч гривень за закреслені 3 горизонтальні лінії з двома підківками. Свій виграшний лотерейний білет під номером 231650 переможець придбав всього за 10 гривень у кіоску за адресою: вул.Героїв Бресту,1.

Вітаємо переможців!

loto zabava

 

Нову іномарку можна буде купити в Україні за 5 тисяч євро

Як лановецькі діти стають крутими бобслеїстами (відео)