У Збаразькій виправній колонії відбувся вечір пам’яті письменника Юрія Покальчука

Поділитися

S2600002В Збаразькій виправній колонії (№ 63) відбувся вечір пам’яті видатного письменника Юрія Покальчука

Зусиллями співробітників відділу соціально-виховної та психологічної служби Збаразької виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) серед засуджених були підготовлені та проведені культурно-просвітницькі заходи присвячені пам’яті українського письменника Юрія Покальчука.
В бібліотеці установи були виставлені книги письменника, адже він був перекладачем, кандидатом філологічних наук, членом Національного союзу письменників, просто митцем.
Відвідуючи виставку засуджені дізналися історію його життя. А саме про те, що письменник в 1986 році, після відвідин Прилуцької колонії, вів літературний гурток і був громадським «шефом» цієї колонії. Видав літературний альманах «Горизонт», авторами якого були вихованці закладу і писали не твори, а своє життя, що спрямувало їх дорогу до місць позбавлення волі, і навіть про те що зняв спільно з режисером Максимом Бабаковим документальний фільм про підліткову колонію «Зона особливої уваги».
Дізнавшись біографію письменника жінки були здивовані, що Юрій Покальчук вивчав проблеми з якими зустрічалися засуджені починаючи із залу суду, завершуючи усіма проблемами їх після звільнення з місць позбавлення волі.
Наталія Веретільник,
інспектор відділення СПС
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

США після хуртовин: на санчатах навколо Білого Дому

Особливості оподаткування лікарняних та відпускних, нарахованих за минулі періоди