У Тернополі презентували розважальний фільм “8 кращих побачень” (фото, відео)

Поділитися


Сьогодні тернопільський кінотеатр «Сінема Сіті» відсвяткував шостий день народження. У нашому місті це найкращий заклад у своєму форматі. Правда, після “успішного” повернення кінопалацу імені Івана Франка у власність міста, заклад згноїли і тому в “Подолянах” залишився єдиний діючий кінотеатр у “файному”.

Як найкращий заклад, “Сінема Сіті” завжди презентує особливі фільми. Цього разу вирішили продемонструвати легкий фільм “8 лучших свиданий” (8 кращих побачень)З цієї нагоди до Тернополя завітав один з найвпізнаваніших коміків з 95 кварталу Євгеній Кошовий.

Про короткий зміст фільму можна дізнатися тут.

Якщо говорити про фільм відверто, то це картина не для вибагливого глядача. Скоріше для фанатиків 95 кварталу. Критично думаючий українець, який не переварює пропаганди кварталіців у щоденному промиванні мізків на 1+1, у їхніх специфічних шоу, які вони чомусь називають гумористичними, побачить чимало недоречностей. Особливо розчарує кінцівка фільму з “фарменом”. Воно й не дивно, адже як зізнався Женя Кошовий, цю частину написали за годину. Проте, без таких картин, на яких вчитимуться як не змінами фільми наступні покоління режисерів, акторів, не буде того гумосу, з якого виростуть справжні Митці з великої букви у всіх кінопроцесах. Окупається таке кіно – й добре, можливо, за кілька десятиліть подумають й про духовну складу і мистецьку вартісність. А поки це накатаний бізнес-проект, який задовольняє смаки плебсу.

Щодо протестів в Москві на фільм, то він далекий від політики. Пан Кошовий відхрестився від того, що це може бути вдалий рекламний крок прокатчика. Адже в інтернет-мережі дуже мало інформації про допомогу кварталівців воїнам АТО. Є розповідь про передачу мільйона гривень армії та концерт на військовій базі в Маріуполі в серпні 2014 року, підпал автівки. Останнє правда було помстою за невдалий ролик про знесення в Харкові пам’ятника Леніну і плач з цього приводу чеченського пропутінського лідера Кадирова. Виявилось, кадри, де плаче Кадиров були відзняті на похороні його батька.

Щодо прокату в Росії, то це нібито не була їхня ідея показу фільму на території північної сусідки. Проте, хоч фільм знятий повністю в Україні, пересічному глядачу не так багато продемонструють “українськості”. Але це ж фільм, щоб “поржати”, тому закидати якісь претензії смішно…

-А люди, які стояли з плакатами Зеленський – позор Росії – пофіг. Зеленський українець, красавчик- відверто прокоментував скандальну ситуацію Євген Кошовий. Я був у той момент, коли Зеленський в Краматорську сказав на камери українським військовим: дякую вам, що захищаєте нас від тих “мразєй”. Канал Лайфнюз” розтиражував це, як і всі російські ЗМІ. На мою думку, це була їхня велика помилка. У мене там залишилась мама, похоронений батько, старший брат і двоє племінників і решта родини. Скажу вам прямо, вони не сильно раді тому, що там відбувається. Я не надто люблю на цю тему поширюватись.

-Ви одноразово допомагаєте воїнам АТО, чи це була одноразова акція?

-Якщо якась зірка каже в ЗМі, що я віддав якусь суму. то це йому потрібно. Нам це не потрібно. Ми зайняті абсолютно іншим, – двозначно відповів на питання журналіста “Про все” Євген Кошовий. У нас є свої пріоритети. Один раз ми попеклись, ще до війни, коли давали кошти в онкологічні центри. Гроші потім, як виявилось, ходили на ліво. Тепер це все проглядається чітко. По дзвінку. Ми знаємо, куди ми відправляємо гроші. Це не одноразово. Ми цим не “кічемось”, не робимо велику піар-кампанію. Це нікому не потрібно. Ми робимо те, що робимо, і ділимось та помагаємо. Зізвонюємось. І дякую, що вони захищають нас.

Детальніше послухати розповідь Євгена Кошового про особливості зйомок, що було найвеселіше і т.п. можна у відеозаписі. Після прес-конференції комік люб’язно фотографувався з журналістами, на зустрічі з кіноглядачами зізнався, що хоч 6 разів був у Тернополі, але реально міста не бачив. Завершив свято смачний гігантський торт.



sinema sity 95 kvartal 2 sinema sity 95 kvartal 3 sinema sity 95 kvartal 4 sinema sity 95 kvartal 5 sinema sity 95 kvartal 6 sinema sity 95 kvartal 7 sinema sity 95 kvartal 8 sinema sity 95 kvartal 9 sinema sity 95 kvartal 10 sinema sity 95 kvartal 11 sinema sity 95 kvartal

У Тернопільській області прикордонники затримали літак Ан-2, яким в Польщу переправляли велику партію контрабандних сигарет

Марш пам’яті Бориса Нємцова в Москві (онлайн-трансляція)